Nurbyk0306 RabiaNur2 suan 26. Haftamdayim ama 9. Haftamda lekelenmem oldugunu icin bende kullandim progestan
mirage333 RabiaNur2 tüp bebek olduğu icin transfer öncesi baslamıstik doguma kadar kullanicam. 12. Haftaya kadar günde 2 ampul 50mg igne, 3 tanede 200mg fitildi. Simdi doguma kadar sadece 1 adet fitil.
Bhr_27 Bende kullanıyorum fitil olarak ama kahverengi çamur gibi lekeler geliyor 10 haftalık olacak karnimda hafif Ağrı’da var anlamış deilim doktorum bebek gayet iyi demişti pregestan yinede kullanacaksın dedi
Deletedmom_33 RabiaNur2 12.haftaya kadar günde 2 kez fitil olrak kullanmıştım. Kanama olunca 6.haftadan 10.haftaya günlük 100mg de iğnesini yaptırmıştım
Elifc12 RabiaNur2 ya ben de kullanıyorum daha önce bir düşük yaptığım için ama ağızdan alınc açık baş dönmesi halsizlik yapıyor fitil olarak kullanırsam da pembe lekelenmen olur dedi doktor. Fitil olarak kullansam ben şimdi düşük lekelenmesi olsa nasıl ayırt etcem
RabiaNur2 Elifc12 cok dokunuyor banada sersem gıbı yapıyor persembeden berı vajınadan alıyordum dunden berı atıyorum bas donmesı yapıyor pembe de lekelenme gelıyor