benimmdunyamm Kızlar tansiyonumu ölçtüm 13/8 çıktı sonra tekrar ölçtüm 12/7 çıktı normalde hep 11/7 12/7 çıkar doktorum zaten her ihtimale karşı coraspirin verdi onu içiyorum bir sıkıntı olur mu şimdi limonlu su yaptım içiyorum
Villanelle Haftan ileri ise tansiyon takibi yapmalısın mutlaka. Günde 3 kez, 10 dk oturup dinlenmiş vaziyette ölçüp bir kağıda yaz. 14 9 ve üzerinde çıkarsa gebelik zehirlenmesi şüphesi olabilir ve acile gitmelisin
benimmdunyamm Villanelle 13+3 canım doktorum günde 1 kere ölç yeter dedi ölçüp yazıyorum zaten 8+4 den beri sürekli ölçüyorum 12/7 11/7 falan çıkıyor zaten 8+4 den beri coraspirin kullanıyorum
Villanelle benimmdunyamm o zaman belki anlık bir şeydir. Yorulmuşsundur veya çok tok olunca da yüksek çıkıyor bazen. Yemekten 1 saat sonra falan ölçüyorum ben.
benimmdunyamm Villanelle 1 saat olmadı yemek yiyeli ondan olabilir ilk 13 çıktı 1 dk bekledim tekrar ölçtüm 12 çıktı
Villanelle benimmdunyamm şu an olmaz. 32.haftadan sonra tansiyon yüksekliği sorun oluyor. Yine de idrar tahlili yaptırabilirsin, protein kaçağı var mı yok mu diye