Flz Kızlar ben doktorumu değiştirdim de eski doktorum spinal yapma kalıcı baş agrın olur tavsiye etmem dedi🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Ben de en cok baş agrısından korkarım cünkü gebeliğin ilk zamanlarında cok cektim kaç kez hastanelik oldum baş agrısından 😢😢 ama bi yandan da burda olsun nette olsun cogunluk geneldense spinali öneriyor🙆🙆 Aranızda spinal olup baş agrısı çeken var mı?
Ozge_brbr Flz ben spinal oldum 7buçuk ay önce ve hiç baş ağrım olmadı doğum yaptığım gün bile. Bi kaç püf noktası vereyim. Operasyon anında başını yüksekte tutmalarını söyle ve odaya çıktığında da hafif oturur pozisyonda ol ve tabi kii sade nescafe 💛💛
Flz Ben aslında genel anestezi olcaktım ama spinal da aklıma takılıyo😳 Genelde ayılması filan zaman alıyo diyolar Spinalde de baş agrısı kalıyo dedi doktorum bilmiyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
1kiz1erkekannesi Hem genel hem.spinal oldum ben genel cpk.kotuydu spinal.guzeldi rahatti dogumdan sonra kahve nefesce ictim ama.1 hafta sonra siddetli bas agrim old8 serum yedim.gecti.nirmaldede 9.yildir migrenim var 3 cuye hamileyim.yine spinal.istiyorum.kesinlikle.spinal