Kbrkrt Balık yağı ne marka kullanıyorsunuz doktor önerisi ile mi ne zamandır kullanıyorsunuz fikir istiyorum kızlar
linsmea Kbrkrt canım ben balık yağı değil de NBL Alg oil yani alg yağı kullanıyorum, onda da aynı şekilde alabiliyorsun. Hemde balık kokmuyo. Ben balık yağını içince ağzıma kokusu geliyordu. Doktorum haftada 2-3 defa içsen yeter dedi. Aklında bulunsun
Mrv58 Kbrkrt yok yapmadı zaten ben hamileliğimin başından beri kilo vererek başladım 7 kilo verdim o ilaçta hiç etkilemedi . Evet doktorum önerdi bana kokusu da gelmiyor memnunum yani
belmayamac Kbrkrt Pregnomarin kullanıyorum ben başından beri, doğuma kadar da kullanıcam doktorum öyle dedi. 14.haftadayım şu an.
Ar-ba Bende Ocean Plus kullanıyorum. Hamilelikten iki ay önce başlamıştım. Doktor önerisiyle. Şu an 19 haftalığım doğuma kadar kullanıcam nasipse.
papatya56 Kbrkrt Her gun içiyorum 10 gün sonra 7 aylık olcam her ay 1 kilo aldım 6 kılo aldım şimdiye kadar
Cinarr123 Kbrkrt ben imom kullaniyorum bebeğe de kilo aldırıyor diyorlar doktorumda normal balık yemekten ziyade bu ilacında omega 3 sağladığını söylemişti
Gamzeeee0606 Regenesis max kullanıyorum fakat çok mide bulandırıcı ne zaman yutsam arkasına midem kalkıyor ya