Syme melisaugtr cnm ynede dkkt et bu aralar herkes kusuyor hastalıkta olsblr ailemden çk kşi kusuyor baş ağrısı fln diyorlr
melisaugtr Lalince Nazendehanim Mom545441 Syme Kızlaar 🙈 size yetiştimm galiba ya🥲 daha çok düşük değerim çok yeni ama çıktı şuan hamileyiiim 💐
Lalince Nazendehanim Yaaaaa maşallah maşallah😍 Çok sevindim canım beniiim allahım senide sevindirdi çok şükür👼🏼 Bundan sonrası için tek dileklerimiz sağlıklı olsunlar bizlere yeter 🙏🏻 Gözün aydın ağla bağır çığlık at bu senin hakkın 🤗🤗🤗
Nazendehanim melisaugtr şu an ben çok farklı hissediyorum , çok mutlu oldum ya ay çok sevindim bağ kurmusuz resmen 🤧🤧🤧🤧🤧🤧kaç çıktı değerin
Mom545441 melisaugtr anaaammm beta mı verdin kaset test mi çok sevindim sağlıcakla artsın inşallah sağlıklı süreç olsun sağlıcaklada kucağına almak nasip olsun biliyordum ya🥰😍❤️
Mom545441 melisaugtr agagafa😂 hele bana özellikle 6 . Haftadan çıkamadım resmen aynı istikamette gideriz🥰
melisaugtr Nazendehanim ya sorma ben de öylee hepinizle bağ kurmuşuz🙈 7.94 canım bugün günümdü silik çizgi test ve kan sonucum😍
Nazendehanim melisaugtr ayyy çok yeni demek ki geçen gün leke geldi demiştin sanki belki de o yerleşme kanamasıydi ondan değerin böyle çıktı , Allah’ım sağlıkla artsın hayırla gelsinler çok mutlu oldum ,❤️ bulantıların nasıl oldu
melisaugtr Nazendehanim çok sağol canım benim yaa evet galiba yerleşme kanamasıydı o. Dün yine baya bulantım oldu ama kusmadım öyle. Kasığımda hafif bir ağrımsı bişey var ben burdayım geldim diyor minik😍
melisaugtr Mom545441 amin canım benim çok sağoll❤️ İlk kaset test yaptım silik çıktı ama onun çıkması 1 saati geçti yani bende kuruma çizgisi falan mıdır emin olamadım dedim git tahlil yaptır ne olacak umudumda yoktu ona göre aspirin içerim demiştim bir baktım daha minicik ama gelmiş annesine😍 ilk döllenme olduğundan beri demekki ben kusuyodum 😳
Bfduam melisaugtr çok mutlu oldum adına🤲 şimdiden hayırlı olsun 🌹 Yerleşme kanaması adetine kaç gün varken olmuştu ve miktarı ne kadardı?
Mom545441 melisaugtr aynen bende bulantı oldu kusma olmadı ama aynı şey olmuş bana olduğu gibi 🙏🏻 Benimde sonradan çıktı silik ince çizgi sonra ertesi günü kanda 10.4 ila sizlere ilan ettim😂 inşallah seni uğraştırmaz kuzum 🥰🙏🏻 Bide şunu belirteyim benim en son 2415.4 çıktı ya doktorum 10 gün sonra gel dedi kese görünmez dedi ama öğrenenler vajinal mi öğrendi bilmiyorum 🤷🏻♀️ ve bu değerden 10 gün sonra gittiğimde 1 gün erken gitsem görünmezmiş bile iğne ucu kadardı 5 haftalıktı 6 diye gitmiştik oysa 🥰 5 çıktı seninde geç döllenme olabilir biraz bekle öyle git muayeneye kese göründü görünmedi derdine düşüp canını hiç sıkma 🙏🏻😘😘😘
Mervesya melisaugtr canim cok sevindim ❤ Rabbim sag salim kavuştursun yavruna💕 yumurtlama zamanin ne zamandiki gec mi dollenmis ondan mi cikmamis minnak