Hilall_ Ya ben şimdi semt polikiliniğinde test verdim. Pazartesi sonuç çıkar ama siz yine de kontrol edin arada dediler. Sonuç ne zaman çıkar sizcee
Hilall_ Mom545441 ay verdim de sonuç pazartesi çıkar en geç dediler. Doktor pazartesiye kadar olmazsan kesin hamilesindir dedi. Ben şimdi 2 gün boyunca yatıp kalkıp olmamak için dua edicem 😂😂
Hilall_ Mom545441 hayır devlet hastanesine bağlı semt polikiliniğinde verdimm. Ay inşallah inşallah. Gerçi erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama yine bi umut 😂
Hilall_ Mom545441 inşallaaahh. Çok ihtiyacım var şu an bu habere. İlaç kullanıyordum, bittikten 10 gün içinde olmam gerekirdi. Bugün 10. Gün hala olmadıımm 🙃🙃
Hilall_ Mom545441 sen daha iyi bilirsin sana sorayım. 5 gün önce erken test yapmıştım. Yani son reglimden 24 gün sonra. Sence test içim acele mi etmişimm
Mom545441 Hilall_ yani bat tarihinden 5 gün önce mi ? Ben bat tarihime 6 gün kala öğrenmiştim 5 gün ksla 10.4 tü değerim ama bu kişiden kişiye değişir erken döllenme geç döllenme ne zaman olduğuyla ilgili
Hilall_ Mom545441 kız kafayı yicem. 10 gündür bekliyorum. Bugün hastaneden eve gelene kadar hasta olmuşum 😂😂
Mom545441 Hilall_ yaaaaaaaaaaaaa🥴🥴🥴🥴 tamam bi sonraki maçlar önünüzde 🙈🥰 olacak inşallah bu ay değilse gelecek ay inşallah 🙏🏻
Hilall_ Nazendehanim aşko yapmadım. Doktor randevum vardı bugün doktora gittim. Pazartesiye kadar olmazsan hamilesindir dedi test aldı. Ama ben eve gelince ne göreyiimm. Lekelenme olmuş. Sökülecek galiba bugün yarın
Nazendehanim Hilall_ bu sokulmeler de doktora gidecek zamanı bekliyor sinir ediyor beni , hayırlısı olsun canım beklemek de bir stres ya var ya yok belli olsun ona göre yoluna bakarsın , baya düzensiz mi senin adetin bu seferlik mi böyle oldu
umutluanneadayi ogrencianne35 eşim izinliyken denedim ama eşimin işi dolayısıyla 3-2 devamlı şekilde olmuyor o yüzden 🤷🏻♀️ yapamıyorum ama karışımı da kullanıyorum
Mervesya Bfduam 2 gunden hic birsey olmaz yemeye devam edin 8 gun boyunca sonra gun asiri iliski deneyin Allahin izniyle kendim dahil cogu arkadasm gebe kaldi
Bfduam Mervesya sende de kasıklarının altı, rahimde ağrı sızlama oluyor muydu bunu yaparken? Benim sanki yumurtlama gibi ağrıyor ama daha görmedim yumurtlamayı.
Mervesya Bfduam ben 4 yil oluyo canim yapali hatirlamyrm ama adete 10 gun kala adet agrisi gibi agrim oldu oda gebeliktenms 4 yik sonra 2. Bebis icin bu ay basladm daha 5 gun oldu iceli bide bende kist olduğu icinde adet agrisi gibi agri oluyo ondan ne zmn yumurtluyom bilemyrm bu ay onun icinde ovulasyon testi aldm bakalm