DenizinAnnesiiiii melisaugtr senle benim tarihler çok yakın ben pazarı beklemeyi düşünüyorum ama seni de çok merak ediyorum 😊😊
melisaugtr DenizinAnnesiiiii dayanabilirsem yarın giderim dayanamazsam bugün yaptırır mıyım bilmiyorum 🤦🏼♀️😂 sen de yaparsan haber et😇
Nazendehanim Turkolog12 sorduğum şey kalp atışı 6-7-8. Haftalarda duran bebekler sağlıksız oluyor. Gebeliğin başında beta artışından bu gebeliğin sağlıksız olacağı anlaşılır mıydi bunu sormak istedim
melisaugtr Cerennnn5858 çok çok silik gördüm canım ben ama ya tekrarla ya kan ver istersen ki emin olabilesin🥰
Syme melisaugtr ben ellendim cnm oldum bugün😂 ramazan temizlğne başladım artık oluruna bırakacm pes ettim edemşyorum vala daha bi umutbeklemek çabalamak bu ay çabaladğm kadar hiç bi ay çabalamadım bence umutlarımı rafa kaldırdım😂
Mom545441 melisaugtr burnum tıkalı bugün zor nefes alıyorum araştırmalarım sonucu hamilelik nezlesi olmuşum😂😂😂😂😂😂😂
Nazendehanim melisaugtr cuma gelmezse çok heyecanlanacaksin bence cumartesi git ama cuma günü test yapsan varsa çıkar diye düşünüyorum
Turkolog12 Nazendehanim yok benim mesela betam o kadar güzel arttı ki 8. Haftaya kadar bebeğimin herşeyi çok iyiydi ama8+3 te kalbi durdu ve hiç bir belirti yaşamadım öyle kontrole diye gitmiştim o zaman öğrendim
Nazendehanim Turkolog12 şimdi anladım canım ben kan testi yapmamıştım gittiğimde keseyi ve bebeği görmüştüm sonra kalbi durunca merak ettim ,teşekkür ederim 🌸
Hilall_ Gızlar Gızlar, düzenleyici ilacım 22sinde bitti. 5 gün içinde regl olmam lazım. 2. Günün yarısındayım ve hala olmadım. 3 gün nasıl sabredicem bilmiyoruuum 😂😂 siz ne durumdasınızz
Mom545441 Syme ummadığın anda geliyor biliyor musun bu ay oluru yok diyorsun bi bakmışsın olmuş 🥰 taktığım ay olmadı takmadığım ay oldu korunmadım anı yaşadım geçen aylarda adet olduğum gibi bu ay da adet olacam dedim 0 yani her belirtiyi başka bişeye yormuştum acaba gebelik mi düşüncesine kapılmadım en büyük belirtileride bu ay yaşadım duygusallık bulantı falan bulantıda üşüttüm dedim geçtim 🤷🏻♀️ vücudumuzla çok ters orantılıyız isteyince olmuyor artık takmayınca oluyor garip bi döngü bu
Syme Mom545441 vala bnde bnu çok duydum ummadıkları anda oluyor sn kalk bütün aylar çalş çabala olma çabalamadğn an olsun😂 inşallah hayrlısyla tutnur beniş sna cnm