Mom545441 Hilall_ bide rüya görmüş sabah söylüyor bana işe giderken bi kız beni aramış beni sormuş eşim açmış demiş napyosunuz eşimde demiş oturuyoruz balkonda kızda çayı koyun geliyorum demiş😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 kızımız olacak diyor bana dedim kaderinden kaçamazsııııın güldü sonra😂
Hilall_ Mom545441 yaaa ne güzel rüya. Hayırlara çıksın inşallaaah 🥰 🥰 hadi bakalım içine mi doğdu acaba kız 🤭🤭🤭
Hilall_ Mom545441 ben de geçen yine rüya gördüm biliyo musun. Erken test yaptığım günün gecesi gördüm. Testi yapmışım yine negatif çıkmış. Sonra ablamla konuşurken o test 2 saatte çıkıyor diyor ablam. Gidip bakıyorum pozitif dönmüş test falan 😂 sabah kalkar kalkmaz baktım bi de kuruma çizgisi bile yoktu 😂😂
Mom545441 Hilall_ demekki canım kısmet kızında erkeğinde değilim sağlıklı olsun yeterki başka bişey istemiyorum ❤️🧿🤲🏻🙏🏻
Mom545441 Hilall_ yaaaaa 🥲 kıyamam sana bazıları ayan oluyor bazıları bilinç altı benimde sonradan pozitife döndü zaten yeni artmaya başlamıştı 10.4 le öğrendi ya inşallah geç döllenmedir canım o yüzden negatif çıkmıştır🙏🏻
Mom545441 Hilall_ amin canım ama aileden korkuyorum ya strese sokacaklar beni hep 🤷🏻♀️ Kimse normal değil
Hilall_ Mom545441 bakalım inşallah ayan olmuştur bebişim ya. Bu ay 3 kez falan rüya gördüm bu şekilde. Bu 5 gün içinde olmam gerekiyor regl. Olmazsam hemen tessstt
Hilall_ Mom545441 of çevreden ben de korkuyorum ama yapacak bişey yok sen buraya gir biz stresini alalım 😂🤭
melisaugtr Lalince ne durumdasın canım benim akıntım var az bişey ağrılarım da var ama gelen şuan için yok. Normalde ağrıdan 1-2 saat sonra olurum
Lalince melisaugtr Gögüslermde hassasiyet var yavrum ama gebelik gibi değil sanki okuyprjm burada gebe olanlarda ucunda hassaiyet oluyomuş benim tümünde var bu benim regl belirtim bide karnımda garip garip haller ve sesler var galiba geliyor gelmekte olan bir iki güne regl olucam gibi sanki🙄 Üzüldüm doğruya doğru ama bakalım yarın yinede doktora gidicem orada tam öğrenirim artık. Zaten hiç bir belirtim yoktu kasık ağrısından başka regl yaklaştı regl belirtilerim oluştu şaşırdık mı hayır 7. Ay yine pas geçtik hayırlısı artık🙏🏻
melisaugtr Mom545441 amiin inşaallah bakalım canımm bekliyorum dün gece ağrım oldu heh oldum dedim ama gelen giden daha olmadı 🤷🏼♀️
melisaugtr Mom545441 bakalım şurda ne kaldı ki cumaya, ümitsizlikle bekliyorum kuzum kendimi çok kaptırsam çok hayal kırıklığı yaşarım 🤷🏼♀️
melisaugtr Mom545441 ayyy inşaallah sağlıklı bir yükseliş olmuştur yakında keseyi de bebeği de görürsünüz inşallah 😍😍
FatmaErdur İdrarda negatif çıktı ama sık idrar,göğüslerde dolgunluk,kasık ve bel ağrıları var bende normalde regl öncesi belirtim olmaz regl günü bel ağrım olur sdece bende reglimin geçmesini beklicem benim idrarda hemen çıkmıyor
Lalince Mom545441 Ay inşallah öyledir ama sanki karnımdada hareketlenmeler var adet olacagım zama böyle olurum ben 😢 Ne bileyim dün geceden beri umudum azaldı ama tabi yarın anlıcaz ne oldugunu 🙄
melisaugtr Lalince ayyy kuzum bide çıkıyomuş😍 nasıl seviniriiiz 🙏🏼 Her şeyin hayırlısı olsun hakkımızda inşaallah 🤲🏼🤲🏼