Mom545441 Lalince 18.2 çıktı dünkü çıkan sonuçtan gıcıklandım bu değerle rahat rahat bekleyebilirim artık😂
Lalince Mom545441 beybi yine yükselmiş iki katı işte günden güne bu kadar erken öğrenmeye yeterli bile😇 Biz istiyoeuz hemen 300-500 görmek nasipse haftaya görürsün o rakamları😇🤗🙏🏻
Hilall_ Mom545441 1 günde nerdeyse 2 katı artış olmuş iyi değil mi kuzum. Bi kaç gün sonra daha da yükselir inşallah 😻
Mom545441 Hilall_ iyi bence ben dünki değerden gıcıklandım o yüzden tekrarladım bugün öğrenmiş olalım😂
melisaugtr Lalince ayy tamam tamam yapmıyorum🙈 çok heyecanlıyıııım🥰 bugün de uyumuşum bak gün içinde 🙄
Hilall_ Mom545441 Allah seniiiii, hepimizdeki bu sabırsızlık ne olacak yaa 😂 iyi yapmışsın canım için rahatlar, bikaç güne de tekrarlarsınn 🥰
melisaugtr GulizarOzel ben de arı sütü bal polen propolis karışım kullanıyorum umarım gönlümüzden geçen olur🌹
melisaugtr Kızlar uyku halim var benim yaa 🤦🏼♀️ Gün arasında uyuyakalıyorummm gün içinde esniyorum falann🙄
melisaugtr Mom545441 bilmiyorum ki kuzum yaa üzülmek inan istemiyorum her ihtimale karşı bekliyim diyorum 🙄