Mom545441 melisaugtr valla planı yaptım anneme gidecem dedim zaten hastane annem gilin orda kanı verip geçerim annem gilde akşamlarız hadi bismillah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
melisaugtr Mom545441 en güzelini yaparsın canım kafan dağılır hem😇 bende annemdeyim dün geldim kafam dağılsın dedim yarın dönücem evime😍
Semadml melisaugtr bende anneme gidecektim pozitif çıkmışlar resmen hayattaki şansım :D o yüzden kayınvalideme gidicez
Semadml melisaugtr aynen umut hep var böyle gebelik yaşatmayı kimseye göstermesin zaten allahım çok zor ümitleniyorsun boş çıkıyor o yüzden herhalde şimdi bu kadar hevesliyim yine hemen yeri dolsun istiyorum:)
Mom545441 Semadml hııı 1 gün her şeyi değiştirebiliyor canım 2 3 gün geçsin bidaha yaparsın burda bi arkadaş 1 hafta kala yapmış negatif 4 gün kala pozitif çıkmış🥰 benimde hayalet çizgim var gerçek mi değil mi gidip öğrenecem kanda
Snglseyma melisaugtr cnm senin akıntın var mı süt beyaz gbi benmde bat 24 snin glba 23 benm iki gün kasık ağrısı oldu snra geçti geçme sebebi diyorum acaba evde hep oturyorm o yüzden mi gurbetteym kmsem yk dinlenmektn mi oluyo anlmdm herşyidr belirtye çekmek istmym geçen ay ilk defa 5 gün geickti doktor rahm kendni hazrldı dedi
melisaugtr Snglseyma benim bat 25 canım süt beyaz yok şeffaftı geçtiğimiz günlerde şuan pek akıntım olmadı ama 2 gün kasık 2 gün de şiddetli bel ağrısı yaşadımm🙄 geçen ay da adetim 2 gün erken geldi ve çok değişikti 3 günde bitti sonra 12-13 saat aralıklarla 2 gün bikaç damla leke gelmişti şaşırdım
Nazendehanim Lalince bugün ben de efsane bir rüya gördüm o kadar güzeldi ki uyandığımda gözümde bir damla vardı hatırladıkça duygulaniyorum , normalde rüyalarım çıkar ama gebelik testim negatif çıkmıştı gerçi yine de bu rüyanın verdiği his harika . 😍
Lalince Nazendehanim Yaaa rüyalarda görmek bile bizi bu kadar öutlu ediyosa rabbim gercekten verse uçarız heralde allahım hayra çıkarsın 😇 Ben bu gece yine rüya gördüm bence çok güzel bi rüya değildi hatta korktum ama faziletine baktıö hamilelik bebek müjdesi diyordu anlamasım 🤗
Mom545441 Semadml tamam canım 🙏🏻 İnşallah pozitif sonuç çıkar o kadar tantana oldu var mı yok mu diye 😂
Mom545441 melisaugtr keşke bizde uzak olabilsek 😂 hepsi yanlarına gitmemizi istiyor kaynana gil annem gil kendimize zor zaman ayırıyoruz valla🤷🏻♀️
Snglseyma melisaugtr hadi ya acaba hep bzlern stresten mi olyo anlmym ki rabbm kucaklrmızı boş bıtakmasın
Annesininportakali53 melisaugtr kuzum benim bat 29 bende senin kine benzer durum yaşadım geçen ay adetim 4 gün erken geldi 3.gun bitti sonra lekelendim kahverengi lekelenmeler ondan sonraki günler baş dönmesi yaşadım ara ara bel ağrısı ama şuan hicbirseyim yok belki psikolojiktir bilemem ama benim arkadaşım bu şekilde hamile olduğunu öğrenmişti adeti erken gelmisti adet görmüştü bir sonraki ay hamile olduğunu öğrendi hatta şok oldu inşallah hamile çıkarız
Nazendehanim Mom545441 benim annem kocamla gideceğim yerlere bile söyleniyor . Hmmm çok uzak ,hmm çok soğuk ,hmmm usenmediniz mi . Mesafe lazım diger türlü bağımlı oluyorlar
melisaugtr Mom545441 benim kayınvalidemler yürümeyle 10 dk mesafede annemler karşıdalar otobüsle falan 1 saati geçiyor 🙄