Nazendehanim Mom545441 kuzuumm kaç dk sonra baktın , benimkinde 30 dk sonra bakmayın yazıyordu 30 dk sonra kuruma çizgisi bile çıkmadı 😂
melisaugtr Mom545441 2 güne falan tekrarlicak mısın yoksa kan mı vericeksin canım 🤗 ay heyecan yaptım 🙊
Nazendehanim Mom545441 valla o zaman olabilir çünkü normal testlerde beş dk sonra bakmayın diyor bunda yarım saat , inşallah hayırlı sonuçlar alırsın 🌸
melisaugtr FatmaErdur ben yapmadım ama dünden beridir mide yanmam var ara ara kasık ağrım oluyo geçiyo hafif
Lalince melisaugtr Valla beybi bugün oruçluydum o yüzden günün yarısı dinlenip yatmakla geçti anlamadım yani pek ağrım sızım varmı. Akıntım var orası kesin ama ben çok ince giyinirim ful etek elbise o yüzden bacaklarımı üşüttüğüm içinde olabilir diye düşünüyorum. Onun dışında saniyelik kasılma gibi var alt karnımda ve kasıklarımda ama belirti olarak sayılır mı bilemiypeum hiç 🙄 Test yapmadım yapmıcam çarşambaya kadar doktora gidicem diye bekliyoeum ama günler geçmeywcek galiba 😂
Lalince melisaugtr Aaa bu arada gece mi sabaha karşımı çok güzel bi rüya gördüm inşallah allah karşıma çıkarır😇 Ama tabi aklım sürekli gebelikte oldugu için bilinçaltımın oyunuda olabilir😅
Semadml melisaugtr saçma bir şekilde test yaptım asgags ve negatif çıktı tabiki niye böyle bişey yaptım bilmiyorum :D bir de hamile kaldığımda yerleşme kanamam olmuştu benim ama reglim 2 gün geçince muhtemelen olsa yine yerleşme kanaması yaşarım herhalde:D
Hilall_ Lalince günaydıııınnn. Ben de bugün çok güzel bi rüya gördüm. Rüyada da olsa pozitif gördüm çok şükürr. Hatta kaset teste inanmayıp bi de erken gebelik testi yapıyordum 😂😂😂 inşallah hayırlı rüyadır 😻
Nazendehanim Lalince bugün ben de efsane bir rüya gördüm o kadar güzeldi ki uyandığımda gözümde bir damla vardı hatırladıkça duygulaniyorum , normalde rüyalarım çıkar ama gebelik testim negatif çıkmıştı gerçi yine de bu rüyanın verdiği his harika . 😍
Mom545441 Nazendehanim 10 dk yazıyordu benim testimde kan veririm pazartesi çünkü negatif olunca hiç böyle bi çizgi olmadı benim inşallah vardır🙏🏻
Lalince melisaugtr Valla 11 de kalkarım 12de atlar arabaya beklemeden giderim 😅 Sabretmme daha fazla ama kaç saat sonra çıkar sonucu ne vaziyet beklerim orası meçhul🤗
Lalince melisaugtr Yazarım buraya mutlaka benim sonucum pozitif çıkarsa inşallah bekleme sende git kan testi yaptır kuzu 😂 Seninkide pozitifse halay çekmeye beraber buluşup gideriz 😅😅
melisaugtr Lalince inşallah çıkar kuzu🤲🏼😇 ayy evet bir mutluluk kutlaması yaparız tabiii😍😍 tamamdırr senden haber bekliyo olucam Çarşamba günüü🙊 özel hastanede çokta geç çıkmaz bence yaa 🤗
Lalince melisaugtr Evet bende çok geç çıkmaz maksimum iki saat diyorum o iki saatte nasıl geçecek kimbilir 😇😇 Annemlere eşime kız kardeşime sürpriz yapmak istiyprum o yüzden söylemicem güzel haber alırsam ilk sizlerle paylaşıcam zaten 😇🥰🐣👶🏼