melisaugtr Mervesya benimde su gibi yapışkan değil çamaşırımda ıslaklık oldu sadece ve karnım öyle gergin ki valla gaz mıdır nedir bilmiyorum 🤦🏼♀️
Mervesya melisaugtr ay aynı şikayetlerimiz siddetli gaz var yumurtlama zamabisu gibi aqla olmaz benim yerlesince olur yaziyo hadi hayirlisi bat ne zaman senin canim
melisaugtr Mervesya bat 25. Daha yeni yumurtlama gördüm 3 gün oluyor çatlama da dündü çok erken olmaz mı yerleşme olayı benim için 🙄
Mervesya melisaugtr acaba benimdemi catlamadan mi ? Ama ben 2 martta doktora gittgimde yumurtaların oluşmuş 1 i hatta bi tik buyuktu bu kadar gec catlama olur mu ?
melisaugtr Omay0707 ayy hadi hayırlısı hakkımızda 😍 şimdi sıra beklemede 🥰 ben geçen ay çok aceleci davrandım çok kasık ağrım vardı hep test yaptım sanırım bu ay beklicem yapmicam çünkü çok hayal kırıklığı yaşadım🥺
melisaugtr Mervesya senin 10 gün olmuş doktora gideli kuzu belki senin çatlama olmuştur üstünden 5-6 gün geçmiştir bile🤗
Omay0707 melisaugtr 19 aydır düzenli olarak hayal kırıklıgı yaşıyorum😂 adetimiz gecikirse test yapalım yada kan verelim hiç düşünme bu sürede bebek olayını 😊
melisaugtr Omay0707 aynen öyle kuzum birbirimizi bekletelim bence😇 sabırsızlık yaparsam beni durdurun🤪
melisaugtr Mervesya sanmıyorum kuzum olmuş baya çünkü doktor gelişmiş dediyse çatlama gerçekleşmiştir diye düşünüyorum
Hilall_ Kızlar selaam. Bu sabah eşimle ilişkiye girdik. Sonrasında karnım ağrımaya başladı. Sabahtan beri de ağrıyor ve bacaklarıma kadar ağrıyor. Şimdi kahverengi akıntım olduğunu farkettim. Yumurtlama olabilir mi??
Hilall_ Mervesya canım düzenleyici ilaç kullanıyorum 23-27 Mart arasında olmam gerekiyor. Ama adetim 4 martta bitti, 1 hafta oldu daha biteli
melisaugtr Hilall_ bence de yumurtlamadır. Ben yumurtlama günlerimde fazlaca kasık ağrısı çektim geçen ay da bu ay da. Bugün hafif sızı gibi var ama geçer diye düşünüyorum
Hilall_ Mervesya canım başta kahverengi leke gibiydi. Sonrasında açık renk kan olarak geldi hafif hafif. Bu normal mi peki?
Mervesya Hilall_ gectigimiz ay kanli akintim geldi doktora gittim enfeksiyon dedi ama pembemsi renkde ise yunurtlamadanda olabiliyor endise etmeyin