melisaugtr Benim bat 25, geçen ay da ovülasyon testi kullandım olmadı. Umarım bu ay herkesin gönlüne göre olur🙏🏼🐥🐥 Sohbet, öneri için başlığı açtım. Ekstra yaptığınız bir uygulama besin vs. var mıdır?
umutluanneadayi melisaugtr 29unda şuan regl’im soğan ve maydanoz kürüne başladım propolis bal karışımı artı folik asit propolis damla da kullanıyorum hayıt tohumu da almayı düşünüyorum onu da kullanacam 😅
Lalince melisaugtr Ben bu ay Mfk yöntemi deniyorum. Takviyelerini ve önerdiği vitaminleri aldım ama bu hafta yumurtalama haftam ve daha ürünler gelmedi bile😂 Mecbur bu ay takviyesiz sadece günlere bakarak ilerleyeceğiz. 3-2-3-2 yöntemini deniyorum bi yandanda ya yumurta çatlarda 24 saate yetişemezsem diye düşünmüyor değilim ama saldım artık napalım keyif almaya bakıyorum bu süreçten😇 Doktor değiştirdim ve bu doktoeum oldukça relax bir tip açıkca gençsiniz bol bol sevişin tadını çıkarın bebeğiniz daha güzel olur dedi bende stres yapmamaya çalışıyporum. Acaba olacak düşüncesi aklıma geldikçe kafamı dağıtacak şeylerle meşgul oluyorum😇 Bende durumlar bu kadar bu arada benimde bat25 🙏🏻
summer8 melisaugtr bat 21 geçen ay 2 kere denedik olmamıştı zaten çok zor geçen bi aydı covid geçirmiştim bu ay test altım test silikleşmeye başladı 3 2 3 2 günlerini değerlendireyim dedim şu meşhur doktorun günleri. Sadece folik asit kullanıyorum beslenmemize dikkat edemiyoruz eşimle çok yoğun çalışıyoruz çünkü :( ama olcak olduktan sonra her türlü olur bence bu yoğun çalışma hayatında kimse maalesef spor her öğün faydalı beslenme yapamıyor keşke ev hanımı olsaydım 😞
Hbeyzab1 melisaugtr Kızlar kesinlikle ama kesinlikle hayıt tohumuna bi şans verin derim 2 senedir hamile kalmak için çabalıyorum 4 kez çatlatma iğnesi 1 aşılama oldum hiç biri tutmadı aylar sonra hayıt macunu kullandım ve hamile olduğumu öğrendim hemde ikiz ama maalesef yaşamadılar kürtajdan sonra kendimi toparlayana kadar kadar 4 ay geçti bu kez hayıt çayı içtim dün gece hamile olduğumu öğrendim 🥺 Allah isteyen herkese nasip etsin dualarım sizinle 🤍
melisaugtr umutluanneadayi propolis karışıma bende başladım folik asit ve devit damla da kullanıyorum hayırlısı olsun hakkımızda🙏🏼 Propolis damla hangisini kullanıyorsunuz?
Mylove umutluanneadayi maydonoz muuuuuu 🙅♀️🙅♀️🙅♀️🙅♀️🙅♀️🙅♀️ bırakın hemen ilk düşüğümü maydonoz küründen yapmışım ben 😒 dr öyle demişti diyete başlamıştım zaten olmuyor DİE o ay hamile kalmışım düşürürken garkettim dr a diyet yaptığımı maydonoz galan yedeğimi içtiğimi dedim bi daha asla yapma bebek istiyorsan dedi bebek 3-4 aylık olana kadar yedirmediler bana ikinci de ❤️❤️
melisaugtr FatmaErdur her gün olması sperm sağlığı açısından pek önerilmiyor diye bildiğimden ben gün aşırı değerlendiriyorum bir dolu bir boş 🤷🏼♀️
melisaugtr Lalince en iyisini yapıyosun valla canım ben geçen ay öyle stres yaptım ki olacağı varsa bile ondan olmamıştır öyle diyim 🙄 ben de bundan sonra rahat olcam valla 😅 gün aşırı değerlendiriyorum bende bir dolu bir boş olarak bakalım olacak mı her şeyin hayırlısı gerçekten🙏🏼 Bende propolis bal polen arı sütü karışım kullanıyorum birde folik asit ve devit damla alıyorum destek olarak
Uykucu11 Lalince Mfk deniyorsan kaybedecek birşeyin yok bence mfk deneyen herkes hamile bende başlayacağım en yakın zamanda 🥰
Semadml melisaugtr benim de bat 25. Ocak sonu boş gebelikten düşük yaptım yani ilk kez deniyor olacağız bir adet geçirdim :) inşallah olur düşükten sonra hemen yerini doldursun sağlıkla istiyorum
Lalince melisaugtr Doktoruma gittim canım bugün kontrolüm vardo pazartesi günü yumurtlama haftama giriş yapacağım. Kistim oluşmuştu aşırı takvilerde geçen ay 🙄😂 Bu ay şükür ki kistim düşmüş sol tarafta 11 cm olan bir yumurta oluşmuş bana sanki biraz küçük gibi geldi doktoruma söyledim bize bir yumurta yetiyor pazartesi tekrar gelirsin tam büyümeye bakarız dedi. Burada bakıyprum bazılarının 2-3 yumurtası oluşuyo 18-20 cm falan. Büyür heralde diye düşünüylejm doktorumda rahat ol falan deyince çokda takmıyorum. Geçwn ay klomen kullanmıştım 2 yumurtam oluşmuştu mesela 18-15 mm ama çatlama bile olmamıştı inşallah bu ay minnak yumurtamdan hayırlı sonuç alırım😇 Sizler yumurtlama haftanıza girdiniz mi hanımlar 😇
pims melisaugtr yani benim 30 köşede en son bekliyim. negatif görmekten umutlarını yitirmiş biri olarak..
aylin1629 Benim 26 mart. Yeni katıldım buraya 3 yaşında oğlum var bir kaç aydır 2.yi düşünüyoruz pazartesi doktor a kontrole gidicem bakalım
melisaugtr aylin1629 inşallah dilediğiniz gibi olur 🙏🏼 rabbim evladınıza da uzun ömürler versin inşallah 🌹
melisaugtr summer8 çok geçmiş olsun ben de ocakta geçirdim fazlasıyla ağırdı 😕ben de aşırı beslenmeye dikkat edemiyorum elimden geldiğince ancak. Geçen ay ben de denedim olmadı nasip kısmet işi 🙏🏼 İnşallah gönlünüzden geçen olur 🌹 tabii olacağı varsa her türlü oluyor. Ben gün aşırı deniyorum olmazsa o yöntemi deneyeceğim. Önerim alabilirseniz propolis karışımı alın faydası çok diyorlar. Eşim ve ben günde 1 tatlı kaşığı tüketiyoruz umarım işe yarar 🙏🏼
melisaugtr Lalince sayre Nazendehanim Omay0707 summer8 Hgmom1 Mom545441 Semadml Kızlar ne durumdasınız ? Var mı bir belirti vs. ?
summer8 melisaugtr size de çok geçmiş olsun 🙏🏻 İnşallah fayda sağlar nereden hangi marka aldınız? Bu takviye edici şeylere çok uzağım doktor tavsiyesi şart mı kendimiz normal gidip alabilir miyiz?
Hilall_ Merhabaa, ben de bu ay duphaston kullanıyorum 23-27 arası göreceğim. Doktorum gynositol ve elenatal verdi ek olarak başka bir takviye kullanmıyorum. Bir de bu ay mfk yöntemi deneyeceğiz. Hayırlısı olsun inşallah
melisaugtr Hilall_ pcos mu var sizde? Gynositol baktığım kadarıyla polikistik içinmiş. Bende de var polikistik ama doktorum sadece folidoce ve devit verdi bana
Hilall_ melisaugtr Geçen ay 1 tane kistim vardı. Adet söktürücü kullandım ve adetle birlikte kayboldu. Okuduğuma göre pcoda sayıca birden fazla kist oluşuyormuş. 2 doktora gittim ikisi de hiçbi sorun olmadığını söylediler. Pcos değilim olsa birisi söylerdi herhalde
melisaugtr Hilall_ o zaman normal kisttir sizinki. Pcos yumurtalık içinde küçük ve fazlaca kist oluyo. İnternette baktım da pcos olanlara destek amaçlı yazınca sordum 🙂
Hilall_ melisaugtr evet doktora ne için olduğunu sormak aklıma gelmedi o an. Hamilelik düşündüğüm için takviye veriyor diye almıştım. İnternette ben de pco için olduğunu okudum ama dün birisi ‘gynositol tarzı ilaçlar yumurta sağlığı gelişimi için çok faydalı kesinlikle kullanmalısın’ yazmıştı