Esra33-34 Ms0208 bende üçüncü ayda alıp başlamayı düşünüyorum çoğu kişi memnun kalmış çünkü. Birazda genetik çatlayıp çatlamama. Ben aynı sefa balsamı kullandım bebeyagı ile birlikte ilk gebeliğimde. Hıc çatlamamıstım. Bu ıkıncı gebeliğimde bıo oıl deniyim diyorum
Eslem_1 Ms0208 ben palmers kullanıyorum 6. Aya doğru ilerliyoruz şu an çatlak yok trendyolda yorumlarına bakmıştım genelde herkes çok memnun kalmış onu aldım 🌸 bio oili de duydum ama acaba kıyafette vs yağlı iz bırakıyor mu tereddüt ettim. Mesela palmers sürdüğümde hiç Kıyafete bulaşmıyor ve yağlı bir his de bırakmıyor
Nergissi Ms0208 benim karnımda kaşıntı yapıyor ya. Onun dışında bir zararını görmedim ara ara kullanıyorum. Mustela kullanıyorum bir de o hiç kaşıntı yapmadı
Ms0208 Eslem_1 Onuda duydum genellikle herkes memnun kalmış yine ama kararsızım bio oilin daha etkili olduğunu söylüyor çevremdekiler
funnymummy Ms0208 geçen gün burda görmüştüm kullanan çoğu kişi pek memnun değildi bende almayı düşünüyordum vazgeçtim bebe yağını daha çok önermişler
1-2isim Bende benek benek kırmızı şeyler olmuştu ben kullanmayı bırakmıştım doktorum madecasol kullan demişti onu kullandım
symsnmn Ben 29+5 haftalık hamileyim. Sabah bio oil öğlen lierac akşam palmers yağ kullanıyorum. Diz üstünden göğüslere kadar sürüyorum. Henüz hiç çatlağım olmadı ama tabi ilerleyen haftalarda ne olur bilinmez 🤷🏻♀️
Eslem_1 symsnmn siz 3 marka kullanıyorsunuz maşallah bunu kaçıncı haftadan beri böyle düzenli kullanıyorsunuz? 🌸😀 ben de göbeğim geç çıktığı için 4. aydan sonra sadece palmers kullanmıştım onda da duştan sonra 2-3 güne bir bacak basen göbek vs sürüyorum onun haricinde de sadece akşamları göbeğime sürüp yatıyorum 😀size bakınca az kullanmışım gibi hissettim 😂
Nilesea symsnmn bence bu kadar fazla kozmetik yağa maruz bırakmayın cildinizi, nacizane tavsiyem, ne kadar doğal içerikli olsa da kozmetik kozmetiktir. Bol su için, bu da içten destek oluyor çatlamaya karşı.
funnymummy Ms0208 biraz genetikmiş zaten bu olayda ben bio oil kullanmıycam bebe yağı ve akşamdan vazelin kullanacağım nemli kalır diye çevremde böyle kullananlar olmuş birde ablam badem yapı zeytinyağı ve kayısı yağı kullanmıştı 3 tane doğurdu bir sıkıntısı olmadı hiç
symsnmn Ms0208 Ms0208 genetik diyorlar ama benim ergenlikten kalma kalça ve basende çatlaklar var çok düzenli kullanıyorum bakalım inşallah olmaz. Bol su içmek de önemliymiş
Busrakalperay Ben cok memnunum hafif çatlamaya başlamışti göbeğim gece yatmadan sürdüm sabaha hicbirsey bırakmıyor kesinlikle öneririm