Ftskoc Belirtisi olupta test yapan var mı kızlar ? Ben bugün çarşıda yaptım testi acele oldu poşete koydm on dk sonra çıktı pozitif sonuç. Çok güvenemedm tekrar yapacağım.
Ruhsar35 Ftskoc benimde bat 5 mart dün test yaptım silik çizgi çıktı emin olamadım 1 gün ara verdim yarın tekrar yapıcam bakalım🤦🏻♀️
benito Ftskoc Ftskoc canım silik de olsa bi çizgi görünüyor. Belki gebeliğin başıdır daha. Tekrarla testi hatta birkaç gün sonra kan testi ver net sonuç alırsın inşallah
benito Ftskoc benim bat 2 marttı. Bugün önce idrar testim pozitif çıktı. Akşam iş çıkışı kan verdim. Betam 122 çıktı çok şükür 🥰🧿
Ftskoc Rosea evet pozitif canım da biraz geç baktım oncesinde var mıydı bilemedim o yüzden sevinemiyorum 🤦 tekrarlicam testi
Tulay_salim38 Ftskoc valla istediğin kadar geç bak olan şey çıkıyor bende yaptım 1 saat sonrada baktım çıkmadı oyuzden kuruma çizgisi falan diye kendinizi yormayın evliliğim boyunca yaptığım hiç bir teste ikinci çizgi saatler günler sonra bile çıkmadı test bozuk olur ayrı birşey ama ben hiç yaşamadım
Siyacus Ruhsar35 benimde dün olmaliydim adet olmadım bugünde karnım ağrıyor göğüslerim şişti bide koyulasdi rengi midemde ağrıyor bakalım 1 hafta bekleyib test yapicam
Ftskoc benito canım tekrar ettm ikinci testi atmadım buraya ikinci çizgi hiç beklemeden çıktı net :) bu yaptığım acele oldu güvenemedm zaten
Ruhsar35 Ftskoc haftasonu girdiği için veremedim bakalım pazartesiyi beklicem artık çarşambadan itibaren testler gittikçe koyulaştı bugün tekrar yaptım bir tık daha koyulaştı daha önceden kimyasal gebelik geçirdiğim için beklemek istiyorum regl günüm geçsin diye ama bu sefer umutluyum🥰
Ftskoc benito MasaAlalh rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 💚 bnmde 2 Mart bat 😬 yumurtlama falan takip etmedim ben onu bilmiyorum artık. Ama dogumlarimiz aynı zamanda olur takipte olalım.birbirimizi 🤭
benito Ftskoc ay çok sevindim, bu ay öyle güzel hamilelik haberleri var ki forumda, hepimize maşallah 🧿🙏🏻🥰 uygulamaya göre 9 kasım doğum diyor, bakalım canım bizimkiler ne zaman gelecek 🥰
umut123_ Ftskoc bat 2 mart hala adet yok. Normalde adetten önce belirtilerim başlardı. Ama bu ay tam adet günümde göğüs ağrılarım bel ağrım başladı. Dün kaset test negatifti. Geç döllenme diye düşünüyorum ama adette gelebilir son dakkka 😔
Ftskoc umut123_ geç döllenme olabilir evet bı de ben kaset testlere çok güvenmiyorum canım bir gün daha bekle erken gebelik testi al istersen daha net sonuç veriyor