minigiminannesi03 vveraa inşallah hayırlısıyla kucağına hamilelik haberlerini alirsin allahtan asla umudunu yitirme benim 6 yıllık sonra gelen mucizem
sehide minigiminannesi03 ne güzel maşaAllah , benimde yumurtlama günlerimden bir gün bugün ve lekelenmem oldu 9 gün var regl a bu konuda bilginiz var mı acaba ?
vveraa minigiminannesi03 ne güzel enerji verdin konuşmanla aminnn amin sende sağlıkla kucağına al inşallah💐🙏
minigiminannesi03 sehide yumurtalama döneminden bi kac gun sonra gördüm galiba lekenme ama adet olacam diyerek önemsemedim meğersem gebelik.yerlesmesi mis
mybaby1923 Haleeee yanı duydum öyle de oluyor benım de belırtı yok öyle elle tutulur kendımden uydurdukların harıc 🤣 sırtım cok acıyo ama genelde sırt ağrım olur bı tık fazla gıbı bu
EdizEliz sehide cnm birkaç kişi yazmıştı başka posta görmüştüm yumurtlama günü hafif kanama lekeleme yaşayan. Çok bilim yok benimde . İstersen bi post aç aynı durumu yaşamış olanlar yardımcı olur bilgi verir 💕🌼
mybaby1923 Haleeee tabıkı 2 gebelık bıle cok farklı olur kaldıkı farklı ınsanlar ıns umud ettıgınız olur canım rabbım nasıp etsın 🤲🏻Amin
Ayserose1001 EdizEliz mybaby1923 @Ceos0403 canım ya bugün kan verdim 0.2 den küçük çıktı hep 0.100 çıkardı ama sonuç olarak negatif acaba erkennmi bilmiyorum yumurtlama 24 Şubat çatlama 25 Şubat adete 6 gün felan var ortalama 😔ama idrarda silik çizgi gördüm kasıklarım ağrıyor baya