Ceos0403 Ruhsar35 ya inşallah benimde öyle olur sende inşallah güzel haberlerle sağlıkla kavuşursun bebişine❣️😇
Ruhsar35 Ceos0403 bende daha kan falan vermedim kuzum ya bakalım pazartesi vericem inşallah beklemek istedim biraz 😊
Ruhsar35 Ceos0403 inşallah kavuşuruz bebişlerimize sağlıklı kuzum artık sabır kalmadı o kalp atışını duymak istiyorum 🥰
mybaby1923 Ceos0403 bızede dıyın ben ve @Mucizebb sızdrn sonra sanırım en yakın tarıh bız 🤣🥰🤲🏻Ay rabbım hepımıze güzel haber versın ıns
mybaby1923 Yncygt kız arkadaş 24 te pık olmuş dusun 10 gun gecmıs cok hafıf sılık bence bekle senın 27 daha varsa rahme yerleşmıs yerlesmemıs benım 6 günüm var daha 8 gun olmuş yurmutlama yanı dusun yapma bekle bıraz en azında. Salı carsamba
Mucizebb Ceos0403 canim var bende gordum kan versene inslah kanda da cikar ve adetin susta ne zmndi bide yumurtlaman ne zmn gordun catlama dahi
Ceos0403 Mucizebb 23 yumurtlama gördüm 24 de çok kırmızıydı 25 biraz silik çıktı ve sonraki günlerde silikleşti belli bat 10u
Mucizebb Ceos0403 bnmde dha 8 gun var midem yaniyor shahtndr acba test yapsami diyorum hem merakimi gideririm. Hemde icim bi nebze olsa rahatlar ama bi yanim da yapma dur dha diyor
Ceos0403 Mucizebb bende iç sesime yenik düştüm canım yaptım ama bence pazartesi yap ben de pazartesi tekrar yapıcam
EdizEliz Hilallalal inşallah cnm Amin. Hepimiz için🙏🤲 maşallah hadi bakalım snaa da . Sen bizden önce ver güzel haberi alınca
Ceos0403 EdizEliz Ruhsar35 mybaby1923 Kızlar üç gün gecikmeli galiba umudum bitti kanamam geldi sabah🥲