Miraygvrcn Merhaba, 24+3 haftalık hamileyim, kürek kemiğimin tam Altında ağrı oluyor sürekli kızlar nefes darlığım oluyor. Sizlerde de böyle olmuşmuydu ?
Derininannesi_ Miraygvrcn bende 30. Haftadayım benim de öyle canım gece yatarken özellikle sırtım cok agrıyo sağ taraf omzum ağrıyor nefes darlıgım hiç geçmedi doktorum kardiyolojiye yönlendirdi bsey cıkmadı şükür ama covidden sonra nefes darlıgım arttı
sumelegi Miraygvrcn 20 hafta al bendenden de o kadar. Kürek kemiğimin altı ve çevresi bi sızı giriyor. Çok oturuyorum belki ondandır :/ ya da hep uzanıyorum😂 haraketeozlık diz boyu
edis22 Miraygvrcn bendede oluyor ama ben belime dokundummu azicik masaj yaptimmi hemen agrisi geciyor sizinkide oylemi?
seon90 Miraygvrcn benmde oluyor canm ama benm hamilelikten öncede vardı o ağrılarım benmki omuriliğimden gelen bir ağrı disk kaybımvar iki tane bide skolyoz var bende.ilk doğumumdan sonra daha kötü oldu şimdi ikinciye hanileyim.bence her kadın doğumdan sonra beyin cerrahi bölümüne gitmeli omuriliğine baktırmalı
Miraygvrcn Derininannesi_ bende gittim kardiyolojiye bende de şükür bir şey çıkmadı 🙏🏻 Ciğerlerde de birşey yoktur o zaman hamileler de genelde oluyor böyle galiba 🙏🏻
Dunyammf Miraygvrcn benim o haftalarda çok oldu doktor ani kilo alışımdan birde protein yüksek çıktı vs ondan dedi ama baya nefes darlığından ölecem sandım