mervesglm Nurgl34 çok yememek lazım. Fermente işlenmiş gıdalar sakatat bunları önermiyor doktorlar. Ama canın çekti yemek istedin ayda yılda bir hiçbişey olmaz. Ben en az ayda bir yedim aşırıya kaçmadan.
Nazlimom Nurgl34 doktor yemememi önerdi yemiyorum sadece sucuktan 1 tane yiyorum oda cok canım isterse iyi pişmiş olarak
Nurgl34 Zehra9616 her yerde farklı bir bilgi var çcok severim hepsini pişirildiği zaman bı sakıncası yok diyorlar ama
Zehra9616 Nurgl34 cok iyi pistigine eminsen hic bisi olmaz herseyde risk var bitek bunlarda degil sonucta
Villanelle Güvenilir markalardan ve çok iyi pişmiş olması koşuluyla kararında yiyebilirsiniz. Ama abartmamak daha iyi olur tabii. Kasap sucuğu da almayın bence
Nurgl34 Beno evet çoğu kişi önermiyor ama kaliteli ve iyi pişmiş olursa yenebilir diyenlerde var bebeğimi riske atmak istemedim
Nurgl34 Melike464860 bende ama bugün alışveriş için markete gittim reyonda görünce çok canım çekti ama zorda olsa tuttum kendimi almadim 🙈😂
bebislerimi_buyutuyorum Nurgl34 ben sucuk ve sosis kavhaltida ya da ara öğünde tost olarak çok seviyorum yapıp yiyorum bir zararını görmedim kızartıp yerseniz sorun olmaz çiğ tüketim zararlı
[silindi] Kayinvalidem kayserili. Bir de ona sorun bu sorulari 😄 bebelerini sucuk icleriyle pastirmalarla buyutmus o yuzden sey yappmamak lazim..
Derininannesi_ Nurgl34 sakatat ve bu tarz şeyleri yeme dedi doktorum ama cok canın isterse tadına bak aşırıya kaçmadan demişti ben iki kere kokoreç yedim mesela salam sosis sevmem zaten sakatat hiç yemedim