cinderella Oslem077 37 hafta olduk bugün herşeyi tamam hiç bir eksiğimiz yok çok şükür sadcee benim depent pedim hariç 😄
Bulutesra Oslem077 20 haftalığım alıyorum yavaş yavaş 💓 yazlıklar hep indirimde onlardan aldım 6-9 🤷🏼♀️ Zıbın falan nevresim takımı bakanlar varmı acaba lc Waikiki pek güzel model yok 😒
AgitAyselAkl 25 haftalığım aralık başı doğum. Sadece eşim bebek için bornoz ve havlu beğenmiş onu almış başka bişey almadık daha 😀
Anneyimm AgitAyselAkl bizde bir zibin begendik bide biberon hediye gelmsti o yani bizde birsey almadik :) daha vakit var :)
Oslem077 cinderella BEbek arabası tercihiniz ne oldu 🙄 ben karar veremedim ki ya travel sistemler rahat değil diyorlar hiç bi yere sığmıyor falan
Oslem077 Ada24 Canım ben evkurdan 80 tl aldım peşin bornoz havlu 2 tane lifi hepsi pamuklu bir bak derim
Ygtzynp Oslem077 kış bebeği olacagı için üç dört ay bebek arabasıyla gezdiremiycem.sonrasıda traveller kaba geldi baston arastırdım.chicco liteway top3aldım öneri üzerne.gayet kullanışlı ihtiyaçlarımı karşılar
cinderella Oslem077 biraz büyük tabi ama çok güzel modelleri fln ben pregonun travel sistem olanını aldım
Anneyimm Oslem077 markadan markaya degsr ben aldim cok rahat acmasi toplmasi aparat degistrmesi agirligi felan
Oslem077 Gulecan Ben sanırım baya şeyler aldım artık uzun kollu zıbınlar alıcam bir kaçtane hırka ve yelek :) Battaniye doğru düzgün bulamıyorum ki herşeye yok bu terletir yok bu pamuk değil :))
Oslem077 Ygtzynp Hiç sorma ya banada sığmıyor dedi arkadaşım ne araba bağajına ne bi yere alma dedi bana da ana kucağıyla biraz idare edicem sonra alıcam sanırım ama senin dediğine de bakayım bi
Ygtzynp Oslem077 ben teavel almaya gidip asla tasıyamam diyip vazgectim.yoksa aklımda kraftın bi modeli bardı.herkes bir yıl sonra en gec bastona geciyor ben direk dogumdan itibaren kullanılan baston aldım. Arabaya tek basıma koyup bebeğimle dısarı cıkabilecegim bi benek arabası oldu
Oslem077 Bulutesra Bende almadım canım onu daha ya e bebek civil falan bakıcam valla olmadı özel diktiricem 2 tane sanırım şimdilik
Oslem077 Anneyimm Evet var ama zıbın çorap falan alınıyor birden alınca son zamanlarda insana ağır geliyor 4 tane eşortman takımı aldım dışarı için 😂 Bir tane hırka aldım Antalya’da yaşıyorum bizim yağmurumuz meşhur 😂