Esmaa Ne vaxdan baxirdim hic kim yoxuydu burda azerilerden amma bu gun tapdim hamisin ve coxxxxx sevindimm❤❤❤❤💜💚💜💛💛💙💙
Gulya ya cansiz be sizler iyiki varsiniz ya bulanimdan cikardiniz beni. gerizekali insanlar cok bu hayatdaa Esmaa Leylaa16 adm Elifece [bilinmeyen] Zezell tubatayfun Edos pamuksekerinannesi
Leylaa16 Gulya kız ben geçen sene Igdirda görev yaptim. Öğrencilerim azeriydi. Öyle tatli konusuyorlardi bayiliyordum. Siveniz konusmaniz çok hos cok güzel. Özlüyorum ben. Sen bir sey diyen varsa takma sakın. Özen iyi bak.
pamuksekerinannesi Gulya Sen de cansın Azerbaycan Türkiye 🇦🇿 🇹🇷 kardeştir.. Hiç kafana takma kimseyi 💕
BebegimiBeklerkenN Sorun edilecek bir durum yok biz kardeşiz özümüz bir anlaşılmayacak birşey yok insan istedikten sonra anlaşır azerileri seviyorum ve saygı duyuyorum
Gulya BebegimiBeklerkenN tesekkur ederim..peki ben seni yazmana laf sokarsam ne gibi tepki verirsen ama dogru soyle.. benim kide aynen boyle bisey yani
BebegimiBeklerkenN Gulya ben seni anlıyorum ama herkes bir değil boşver üzülme gereksiz insanlari kafana takma iki caninla elbetteki üzülüyoruz ama üzme sen kendini
Demdem08 Gulya Canım takma kimseyi boşver. Ağzı olan konusuyor malesef. Bende baküde yaşıyorum. Ama şimdi türkiyedeyiö doğum için geldim.
sevilayumitozdemir Gulya kim kırdıysa ayıp etmiş gerçekten siz bizim kardeşimizsiniz bence çokte güzel konuşuyorsunuz çok hoşuma gidiyor bizimde gelinimiz var Azerbaycanlı çok seviyoruz takılma öyle yapanlara moralini bozma Sakııın 😘
Askmeleyi Aay sevindim AZƏRBAYCANLILARI gormeye mende TÜRKIYEDE yasiyram ama cox darixiram gozlerim doldu lap 😢
Meryemcim Esmaa Deletedmom000 evet doğru. Bende elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ☺️ Bayramda hele tutuyorum kendimi tutmasam tatlı matlı ne varsa Dalıcam ama şeytana uymuyorum😂