eso14 elizsmama kız yok öyle bişey. Ablamda baktı sarışın maviş gözlü bebelere filan sonuç esmer kahverengi gözlü tombik bi bebek 😂😂😂
Seymaben elizsmama kiz yok oyle birsey onu genelde anne veya babadan herhangi biri sarisin olanlar diyor iste buna baktim bebegim sarisin mavi gozlu oldu falan diye😅😅
makbule17 elizsmama kesinlikle doğru arkadaşımın bi gözü mavi bi gözü yeşil annesi van kedisine bakmış hep
Aselinkooo Kimi sevmezsen ona çeker 😄 hamileyken tüm kin nefret duygularından kendimi arındırıyorum sevmeye sevilmeye odaklıyorum kendimi 🤣 hoş bu gebelikte çok, stres yaşatanlar oldu ama neyseeeee Yaradılanı yaradan dan ötürü, sevelimm
Villanelle Öyle bir şey olabilir mi sizce? Bebeğin fenotipini yani dış görünüşünü sadece anne ve babadan aldığı genler belirler
smglplt1453571 Bebeğimin babasına benzemesini istiyorum eşimin çenesinde ve yanaklarında gamzeleri var hemde gözleri ela babası gibi olsun
elizsmama smglplt1453571 inşallah dilediğiniz kalbinizdeki gibi olur 😍 öncelikle sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah