denzyldz Adetim 8 gun gecikti farkli akintilar ve agrilarim var allah askina nedir hamileik belirtileri ve akinriler hamilelik belirtisimi yardimm.
Sebiha1 denzyldz herkes başka belirti yaşar bende olmayan sende olmayabilir onun için mutlaka kan vermelisiniz 🌸
denzyldz Brglyksk_ iki gun once cook hafif zorla gorunen bir cizgi cikti ama dun yaptigim testler bozuktu kan tahlilinede gidemiyorum
eylulummmm @denzyldz kan versene canım biz bilemeyiz ki ümitlendirmekte istemem şahsen kan ver istiyorsan inşallah gebesindir
denzyldz eylulummmm ya cnm ancak pazartesi gidebilirm az once ne yasadim neler oluyir yazdim kimse cevap vermedi bende boyle soriyim dedim profilimde diger soru
denzyldz Sebiha1 ancak pazartesi daha erken yapamam profilimde yasadiklarim belirtiler var bi bakabilirmisiniz lutfen ya🤍
Meleknkkk denzyldz inşallah canım inşallah. Ama dediğim gibi sakın ihmal etme bi test yap veya kan ver eger yoksa bi kadın doğuma görün sağlığın için. İnşallah gönlünden geçen en güzeliyle senin olsun ❤️🤲