SEDAGNDGU Hanımlar oğlum sünnet oldu sünnet sonrası etrafına merhemli bir karışım yapılıp sarıldı bu sargı kendiliginden düşmezse ben ne zaman çıkaracağım acaba ,birde bu batikonal solüsyonu günde 2 kere mi kullanacağım
teletabi SEDAGNDGU biz 3 saat sonrasında çıkartmıştık o bezi ama doktor o şekilde söylemişti. İlk gün her 3 saatte bir pansuman yaptık batikon ile. Ertesi gün sabah öğle akşam. Sonraki günler sabah akşam yapmıştık pansumanı. Ama kakasını yaptığı her seferde yine batikon ile temizlemiştim mikrop kapmaması için. Bize birde sarı kantaron yağı vermişti doktor. Günde 3 sefer ondan damlatıyorduk. 3 günde iyileşmişti komple
NurNaz SEDAGNDGU cnm o sargı bezini kurutma yapismasin üstünde bide hakiki gerçek zeytinyağı varsa bir kaç damla pipisinin üstüne damlat geçmiş olsun cnm
SEDAGNDGU teletabi Bardakda kapattınız mi peki bize bardakla kapatmamızı söyledi ve gösterdi kuru kalması ve kaka bulaşmasın diye
SEDAGNDGU Kbrayankkk Hayır asla korkutma kendini bende şuan ürkuyorum ama ilk aşaması oldu digerleride kendiliğinden olur deyip bir cesaretle kalktım
teletabi SEDAGNDGU ben karton bardağın alt kısmını kesip koyuyordum. Yaklaşık 5 gün koydum ne olur ne olmaz diye
Kbrayankkk SEDAGNDGU valla doguramam diyordum doğurdum bakamam diyordum bakiyorum ama sünnet bilmiyorum valla erken daha 5 aylik esim yasina girsin öyle diyor da hayirlisi bakalim
SEDAGNDGU teletabi Bizde koyduk bugün bekleyeyim geceye kadar düşmezse kendiliğinden ben zeytinyağı ile bekletip çıkartırım öyle demişti sunnetcimizde
SEDAGNDGU FusunF Bugün 21 günlük oldu idrarını yaparken çok ağlıyordu hemde şimdi eti taze olduğunu için çabuk iyileşsin diye hemen yaptırdık
teletabi SEDAGNDGU Biraz yapışıyo deriye bizede çıkartırken batikon döküp biraz ıslanmasını bekleyin demişti. Çok geçmiş olsun çabucak iyileşsin inşallah 🙏🏻🌸