Sibel_3455 gizemrdpl ben ben ben😂🙂 ama bugunkü heyecanım çok başkaydı çünkü doğum için gün aldım haftaya cuma sezeryan olacağım oğluma kavuşacağım çok heyecanlı ve çok karmaşık duygular içindeyim sağlıkla kavuşmak nasip olur inş 💙
gizemrdpl Sibel_3455 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah şansı bahtı açık olsun miniğin 🤍🤍🤍
Ayse_35 gizemrdpl ilk gebeliğimde fazlasıyla oluyordu. İkinci gebelikte ise renkli ultrason da hiç görmedim bebeğimi bu yüzden merak ediyorum dogumda yaklaştığı için doğal olarak heyecan yaptığım doğrudur 🤰🤗
AyseMehmett gizemrdpl benim hala her gitmemde şekerim çıkıyo 😂😂😂 ya sanki hep kötü birşeyler duycakmışım gibi ne alakaysa
Merveberill Salı günü kontrolüm vardı çok heyecanlandım kalbim çıkacak gibi atıyordu ultrasondan bakarken herşey yolundaydı çok şükür tansiyonum ölçüldü yüksek çıktı heyecandan 🙈😂
Withbaby Bende heyecanlanıyorum hep bir de sona yaklaştık iyice ters bişey olucak diye çok korkuyorum 😅
elifinilki27 gizemrdpl Bende heyecan yapıyorum sanırım sonra bi bakıyorum oğluşum da beni her yerden tekmeliyor ultrasona geçince de poz veriyor maşallah yavruma 🧿
Kavakyellerihercai gizemrdpl bende çok heyecanlanıyorum kötü bir şey olucak kötü bir şey diyecek diye kalbim küt küt atıyor