kubratd Merhaba. Bugün 16+4üz. Bu sabah kalktığımdan beri alt karnımda ağrı gibi bir şey hissediyorum. Normal midir ki? Çarşamba gününe randevum var ama şu an gitmem gerekir mi?
Aysenkaya kubratd 15+1 haftalığım bende geçen hafta çok aşırı kasık bel ağrım olmuştu doktoruma gittim normal kas ağrısı dedi şimdide ayakta durunca hafif ağrılarım oluyor ama normalmiş bebek büyüyor merak etmeyin 🥰
elifbzdmr28 kubratd bende 16 +2 yım hamileliğimin başından beri ağrılarım var zaten ama şu sıralar arttı ağrılarım doktor en bebek büyüdüğü için demisti
kubratd 1melisa asosyalbiri Aysenkaya Çok teşekkür ederim ben de internette okuyunca ters bişey göremedim ama sormak istedim. İçim rahatladı en azından🙏🏻 inşallah bir sorun yoktur da bebiş büyüsün🙏🏻🙏🏻🌸
kubratd elifbzdmr28 1melisa asosyalbiri @Aysenkaya Arkadaşlar ağrım şiddetlenince acile gittim. İdrar ve kan aldılar temiz çıktı. Acildeki doktor da bebeğe baktı sağlıklı şu an gayet iyi dedi. Enfeksiyon da görünmüyor büyümeye bağlı olabiliyor dedi. Parol içebilirsin dedi 1 tane içtim ama yok durulacak gibi değil. Çok ağrıyor 😔 Sizinki nasıl geçti ne yaptınız?
Aysenkaya kubratd Geçmedi geçmiyor canım benim bende çok fena ağrı çekiyorum maalesef hiç bir şekilde geçmiyor katlanacaksın. 😔
1melisa kubratd beni hastanede yatırmıltı doktor canım çok geçmişolsun sonrasında birdaha yaşamassın dedi çok az yaşadım ama hafifti
Birseniz kubratd 16 haftalığım bende bebek bu haftalarda daha çabuk gelişiyor büyüyor göbeğimiz filan 2 haftaya kadarsa tekmelere başlıycak onlardan hazırlık yapıyor olabilir vücudun ben şuan yaşamadım
sdymtl 17+1 im bende de var ağrı. Ayağa kalkınca, kanepeye oturunca vs. Kramp gibi değişik bir şey. Rahim büyüdüğü için galiba.
kubratd sdymtl sağ alt karın tarafında ve çok şiddetli. Ara ara da değil devamlı. Hiç uyuyamadım 😔 Sizde de öyle mi?
Dyg12 @kubratd 15+3 önceden hiç olmayan bir anda başlayan sağ sol orta karın ağrısıyla kendini gösterdi bendede. Bu hafta hep böyle geçti meğer rahim buyuyormus. Ağrılarla birlikte göbeğim belirgin şekilde büyümeyede başladı. Doktor parol verdi ama kullanmadım çalışmadığım için bu dönemi biraz dinlenerek geçiriyorum. Yani korkma canm bebiş büyüyor :)
kubratd Dyg12 teşekkür ederim 🌸 Evet doktor da büyüdüğü için dedi ama ben de ilk kez böyle bir ağrıyla karşılaştım. Yani ağrı daha devam edecek gibi görünüyor 🤷🏻♀️