Seydahmet Ntugba inşallah evimize gideriz bi an önce de hastane mikrobundan da kurtuluruz rahat rahat büyütürüz bebişleri
Ntugba Duyguynrky canım bencede emme refleksi iyi gelişsin diye çünkü biberonla besleniyordu yeni başladım emzirmeye günde bir kez
Edamesutbayik Ntugba okurken o kadar çok duygulandım ki, 5 günlük bebeklerim yeni Doğum yaptım.. o acıyı tahmin ediyorum. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. İnsallah tez zamanda saglikla kucağına alırsın yavrunu.🙏💙
Ntugba Edamesutbayik amin canım inşallah rabbim kimsenin kucağını boş koymasin herkezin yavrusunu bağışlasın rabbim
eljid Ntugba cnm bende doğurdum 29+1 dün suyum geldi sızıntı halinde şuanda iyiyiz çok şükür sadece solunumunda sıkıntı war o kdr çok şükür allahım hepimize nasıpeylesin ewimize cikmyi
Gul2183 Merhaba bebeklerimden kız olanı için 2 gündür beslemeyi kestiler karnı şişmiş antibiyotik veriolar bagırsaklar sindiremiyormuş yediğini kakasını yapamıyormuş böyle bişey yaşayan var mı ?
Ntugba eljid gözün aydın canım inşallah en kısa zaman da sağlıklı bir şekilde evinize gidersiniz kaç kilo dogdu