Ntugba Seydahmet sor canım yogunbakimdaki doktorumuzda şimdiki çocuk doktorumda söyledi buarada kaç kilo oldu bebegin
Seydahmet Ntugba yarın aşı için götürrecez o zaman tarttırıp söyleyim kuzum baya oldu çünkü tartılmayalı. Güncel kilosunu söyleyim yarın inşallah😊
Ntugba Seydahmet oh maşallah canım bize bitane yapıldı zayıf diye 2 hafta sonra gidip yaptıracam buarada minigim de süt alerjisi cikti
Ntugba eljid çok zor deil canım ama şimdi süt alerjisi çıktı diyet verdi doktor onuda atlatırsak iyi olcak senin bebiş nasıl kilo alımı nasil
eljid Ntugba çok şükür cnm bizde inşallah 2 haftaya kdr cikcz cnm bise çıkmazsa yeni biberon baslanck inşallah bugün ilk defa kucagima aldım çok sukur rabbime lilo alimi güzel gidio cnm 1535 grm olduk inşallah cikcz en kısa zamanda
Ntugba eljid hadi hayırlısı canım inşallah allah'ım sana bağışlasın evinde bol bol kucağında olur uyurken bike kucağımdan indirmedigim oluyo rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Ntugba Seydahmet kakasinda kan gördüm canım hastaneye götürdük tahlil yapıldı öyle anlaşıldı ben diyet yapiyorum süt ürünleri tüketmiyorum birde mamayi degistirdik
Arasim Ntugba kurban olurum onun eline ayagina Annelik inAnilmaz guzel dilerim rabbinen hersey cok guzel ve saglulkli olur
Seydahmet Ntugba bizde de kasık fıtığı çıktı. Dün çığlık çığlığa ağlıyodu soydum vücudunu incelerken pipisinin üstünde bilye gibi şişlik fark ettim. Doktora gittik ameliyat dedi ama çok küçük narkozu kaldıramaz 5 kilo filan olunca yaparız dedi ☹️
Ntugba Arasim çok şükür iyi canim 3 haftadır evimizde süt alerjisi çıktı birde kabızlık var onun dışında iyi