Cinarr123 32+1 hamileyim midem çok yanıyor gündüz gece fark etmiyor rahatsiz edici oluyor birazcık bebek saçlı doğacak diyorlar genelde ama bilemedim 😯
Beno Cinarr123 geceleri kalkıp ılık sut içiyorum hafifletiyor.bebegin saçıyla uzaktan yakından bi baglantisi yokmuş bu arada 😁
gulsumm1 Cinarr123 saçla alakası yok bebek doğum pozisyonu almışsa ayakları yukarda olduğu icin midenize baskı yapıyordur aynı şeyi bende yaşadım doktoruma sordum ayakları yukarda olduğu için baskı yapıyor dedi soğuk süt iyi geliyor
Cinarr123 Süt ve maden suyu da içiyorum ama etkisini pek göremiyor gibiyim doğuma kadar devam eder sanırsam 😬😬
yesilkedi Cinarr123 bende bir hafta mide yanması çektim ezcaneden gastren duo diye bi şurup alıp içtim dün gece çok şükür dün geceden beri bişeyim yok uykular haram olmuştu berbat bi bir hafta geçirdim
Cinarr123 yesilkedi benim doktorum mide yanmasıyla ilgili ilac önermedi bilemedim pek ilaç kullanma taraftarı da değilim aslında 🙊
yesilkedi Cinarr123 bende değildim ama sabah 6 da uyuyup öğlen 4 de uyanıyordum artık gecem gündüzüm kalmamıştı mecbur içtim dün gece bi kaşıkla bile rahatladım