Emine003 Bayanlar benim rahim ağzı kısalığım vardı ilk hamileligimde bundada var 29 mm ölçüldü 25 haftalığım iğne ve fitil başından beri kullanıyorum ama endol fitil verdi doktor açılmayı önlicek dedi hiç duymamıştim şimdiye kadar siz kullanıyo musunuz
Pnaar34 Emine003 kasılmalarımın oldgu hafta bana da vermsti doktorum ama sadece 3 gün kullandırdı bana ondan sonra hic kullanmadım
dilaraulusoy Emine003 canımmm ben serklaj dan beğri kullanıyorum. Öncesinde de aldım 2-3 gün bi ara kanamam olmuştu. Fitil olarak alıyorumben hala devam ne zaman keser bilmiyorum
Emine003 Pnaar34 bana da 3 hafta ama haftada 2 tane dedi canım toplam 6 tane kullanmış olcam bi sıkıntı yaşadın mı canım
Emine003 Pnaar34 tamam canım çok teşekkür ederim sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza inşallah 🤲🥰
Emine003 dilaraulusoy anladim canım bana 28 ten sonra kullanmicaz dedi de acaba zararı var mı merak ettim canım Rabbim sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah canım 🤲🤗
dilaraulusoy Emine003 ben de doktoruma sormuştum 30 a kadar veriyoruz dedi zaten fitil olarak aldığımız için yan etkisi olmuyodur diye düşünüyorum ben. Rabbim sağlıkla almamızı nasip etsin bebeklerimizi.