Akbasinci Kizlar doktor progestan igne verdi disardan al yaptir dedi devlet haatanesi acile gitsem direk yaparlarmi ignemi sadece igne vurdurmaya gidecegim
Villanelle Reçeteyi yanınızda götürün mutlaka, reçetesiz yapmazlar. Bi de çok yakar, mutlaka ovalayın sonrasında. Reçeteyi eczaneden isteyin verirler
Akbasinci Villanelle doktorumun kendi muaynanesi var orda ilaci yazip kaşeledi recete var bende ilaci alicam kendim ucretli zaten ama devlet vururmu bilemedim
HilalEyce Akbasinci çok yağlıymış sanırım ondan yakıyor ben ilk ağrıyor diye oturmuştum bacağıma kadar vurdu ağrısı ama yürüdükçe ilaç dağıldıkca geçiyor.
mirage333 Akbasinci ne kadar süre vurdurcaksınız? Ucuz bir ilaç degil başka doktora yazdirabilirsiniz. Ben 12 hafta boyunca hergün 2 ampül (50mg×2) vurdurdum. Cok fazla agrı ve beze oluyor. Son zamanlar vurmaya yer kalmamıstı. Kolonya ile pansuman yapın bikac kez, bide ılik havlu koyun.
eylulummmm @Akbasinci bende yaptırdım canım ama vurulurken benimki hic acimadi sonradan baya acidi ama ben iki gün üstüne zor basmistim sürekli yattığım için o kadar agridi herhalde doktor yat demişti çünkü
Anneoluyorummmm Akbasinci Yakıyor biraz ve kalçanı ağrıtıyor sonrasında da ama sıkıntı yok geçiyor yani.