Cotanakk Merhabalar suni sancı ile doğum yapma ihtimalim var. Ben epiduralli normal doğum yapmak istiyordum ama suni sancıda da epidural veriliyor mu merak ediyorum. Bilenler cevaplarsa sevinirim.
Busrabaksii Cotanakk ben veriliyor diye biliyorum ama benim doktorum epidural hiç kullanmıyor bende epidural istiyordum 😑
Tontikannesii Cotanakk benim sancım yoktu bebek baş aşağı bile değildi suni sancı verildi bi süre sancı çektim sonra epidural oldum. Açılmam tamamlanınca doğuma yakın sancıyı tekrar çektim yarım saat içinde de doğum yaptım. Ben dayanamıcam diyip istedim epidural.
Cotanakk Busraferdi7 istediniz mi peki epidural istediğiniz halde mi verilmedi acaba? Birde suni sancı verildiğinde bebeğiniz kanala tam yerleşmiş miydi ve hiç açılmanız var mıydı öncesinde 😌
Cotanakk Busrabaksii suni sancı verilmeden önce bebeğiniz kanala inmiş miydi acaba ve açıklık var mıydı hiç?
Cotanakk SEDAGNDGU ah sevindim 🙏🏻 Peki suni sancı verilmeden önce açılmanız var mıydı ya da kanala inmiş miydi bebeğiniz?
Busrabaksii Cotanakk kız dur daha gitmedim salı gidicez 😂 bı an doğurdum sandım 😂 daha geçen ay aa kanala girmiş demisti kontrollerde. Şimdide soruyoruz normal doğum için herşey uygun diyor. Tek sıkıntı sancım ağrım gelmiyor şuan kanalda olduğunu düşünüyoruz 🤦
SEDAGNDGU Cotanakk Kanala girmemişti 35 haftalıkta açılmam 1,5 cm idi kontrole gittiğimde 39 haftalıktı tam ve açılmam 3 cm olmuştu hemde benim sancım vardı ama ben hissetmiyordum oylelikle doğuma alındım
Cotanakk SEDAGNDGU benim hiç açılmam yok 38+6 gittim sancım da çıkmadı. 36-37 haftalarda daha çok sancım çıkmıştı halbuki. Açılma olmadan/kanala tam girmeden suni veriliyor mu diye merak ediyordum.
Bebegimveben0666 Bebegimveben0666 oneririmisiniz banada suni verilecek sanirim ama edpiduralde istiyorum
SEDAGNDGU Bebegimveben0666 4 cm ulaştıktan sonra yapılıyor tabi sana soruyorlar 4 cm olduktan sonra yapalım mı yoksa dayanır mısın diye uyuşmuyorsun tamamen sancıyi hissetmeye devam ediyorsun hafiften ama alttan muayene etmelerini hissetmiyorsun doğum esnasındada aynı şekilde sadece acının dojazini düşürüyorlar 3 doz şeklinde bana 2 doz yapıldı ama büyük rahatlık ikinciye hamile kalsam yine epiduralli doğururum
Cotanakk Tontikannesii bebek baş aşağı dönmeden suni sancı ile normal doğum mu yaptınız 🤭 öncesinde hiç açılmanız var mıydı?
SEDAGNDGU Cotanakk Normal doğuma elverişliyse çatın sana öncelikle sancıyla açılma yaparlar ve beklerler zaten canım
Sinemmmmm58 Cotanakk kendi sancim yoktu degerlerim yukselmisti hemen sezeryana almak istemediler zorunlu olmadikca sezeryan yapmadiklari icin 3 gun cektim