Muhammedamine Mavilipembeli bence siz eğitim araştırma hastanesine perinatoloji bölümüne gidin buraya belki randevu bulamazsınız çok zor doktorunuz size bir kapıt verecek konsültasyon o kagıtla randevusuz gidebiliyor sunuz ihmal etmeyin
sudamlasi Mavilipembeli benim de detaylı ultrason da omurilikte boşluk gördü doktorum emara gönderdi hemen emar çekildi o boşluk olan şey yarım milimlik bir kemik çıktı.. Seni de emara göndermesi lazımdı kesin tanı için
Mavilipembeli sudamlasi beni profesör doktora yönlendirdi ona göre hareket edicem dedi ama inşallah alınmaz bebeğim
Mavilipembeli parasetamoll anansefali demedi canım kafatasının içinde büyük bi boşluk var kafatasının içinde beyinin dışında birsürü organ damar var benim uzmanlık alanım değil bunu dahaöncesinden deneyimleyen bi profösöre gitmelisin dedi
Muhammedamine parasetamoll bende öyle düşünmüştüm başka bir postu daha var arkadaşın orayada yazdım . Bende anensefali nedeniyle bi bebeğimi kaybettim . Ben kafasında boşluk var diyeni hiç duymadım mutlaka bir tanı koyup öyle perinatolağa yönlendirmesi lazım kafasında boşluk var da ne demek bunu bilmesi gerekiyor
Mavilipembeli Muhammedamine inanç mendilcioğlu diye bir doktora yönlendirdi ama doktora ulaşamadık ve bu hafta yı da geçirmememiz lazım hayırlısı olur inşallah
Muhammedamine parasetamoll hayır ben 16. Haftasında öğrendim muayenede yaşaması mümkün değil biliyorsundur bir ay kadar cesaret edemedik sonlandırmaya gebeliği sonra beni zehirlemeye başladı ateşleniyodum yaz günü titriyodum yemek yiyemeyecek duruma geldiğimde doğum yaptım . Kısmeti yokmuş Rabbim şimdikine ömür versin
parasetamoll Muhammedamine amin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin normal doğum oldu dmi? Ne zordur şimdi neyse hatırlatmayayım o günleri sana güzel gümlerin olacak 😍
Muhammedamine parasetamoll evet normal oldu kanunide . Çok zor günlerdi Rabbim kimseye yaşatmasın . İnşallah rabbim nasip ederse güzel günlerimiz olsun hepimizin 🤲🏻☺️