Esra255 Merhaba kızlar. Ben 10. Haftama gireceğim artık 3 gündür kabızlık çekiyorum beni çok halsiz bırakıyor. Ya bi öneriniz var mı? Çok zorlanıyorum karnım çok ağrıyor. Siz neler yaptınız da geçti?
kahvesever__ Esra255 bende çok çekiyorum gece yatmadan karnınıza kremle masaj yapın sabah tuvalete çıkıyorsunuz ben bunu yapıyorum hep artık fayadası var tavsiye ederim
Dilandemirrr Esra255 bol bol su gebelik başından beri çekiyorum 3 litre su içince çok rahatım içmezsem hemen başlıyor 🤦🏻♀️
Esra255 kahvesever__ Özelikle şunu kullanıyorum dediğin bir krem var mı canım yoksa normal krem falan mı
Esra255 Bebegimmm_1234 Tamam inşallah yarından itibaren deneyeceğim çünkü çok zorlanıyorum. Çok teşekkür ederim
Bedriyek 1 bardak suya 2 kayısı minik minik doğra akşamdan sabaha beklet sabah aç karnına bunu ye ve iç direk tuvalete götürüyor hamilelikte ben böyle yaptım
Esra255 Bedriyek Ay çok sağ ol çok teşekkür ederim hemen deneyeceğim. Karın ağrısı ve bulantı bir araya gelince çok zorluyor beni
Esra255 Cananyildiz Tamam inşallah hemen denemeye başlayacağım çünkü artık çok zorlanıyorum. Ağrıdan kalkamıyorum. Çok teşekkür ederim
ayshe54 Esra255 1 saat önce kabızlıktan ağlayan biri olarak sizi o kadar iyi anlıyorum ki 😭 ne denilirse yaptım, ılık su kuru kayısı duphaloc şurup vb herşey ama 5 gündür tuvalete gidemiyorum 😭 haftam da 31. Hafta ağlıyorum resmen yaparken okunurken Malesef ki su iyi geldi yap diye öneremiyorum ama derdini cidden canı gönülden anladığımı bilmeni isterim.
Esra255 ayshe54 Benim de bugün 3 gün oldu çıkamıyorum tuvalete. Karın ağrısı o kadar zorluyor ki beni. Mide bulantısıyla bir araya gelince hele mahvediyor beni. Su zaten içiyorum. Kayısı da aldım bugün yarından itibaren deneyeceğim. Rabbim şifa versin tüm hamilelere. Bugünler de geçecek inşallah
derinnguney Esra255 Bende bekleyeyim burda 3 litre su , kayısı, pırasa yemeği, kabuklu elma, komposto… hepsini denedim. 3 günde bir tuvalete çıkıyorum ve artık kanamaya başladı meme oluşmuş. Bu kadar erken başlamamalıydı 🤦🏽♀️🤦🏽♀️ Dilerim daha kötü olmaz.
Esra255 derinnguney Çok şükür benim sadece kabızlık. Kanama olmuyor şimdilik. Denemeye başladım bakalım bu sabah. En yakın zamanda iyi oluruz inşallah