benito Kızlar ben adetten 4 gün önce kaset test yapmıştım negatif çıkmıştı. Bat 2 marttı, gecikmem vardı. Az önce dayanamayıp test yaptım, saniyeler içinde kırmızı çizgi çıktı. Kıpkırmızı değil koyu pembe net bi çizgi. İnşallah hamileyimdir🙏🏻
Deletedmom4548454 benito hayırlı olsun canım hamilesin büyük ihtimal biran önce git kan ver için rahat etsn 😇
umutluannee Canım hayırlı olsun bnımde 2 gun geckmıstı ktı test yptum cok silik cızgı cıktı kan testi yptrdım cıktı cok sukur ☺️
benito umutluannee elim ayağım titriyor 🥰 napacağımı şaşırdım. Kan testi yaptırmak gerek şimdi di mi 😅 seni de tebrik ederim canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰
benito Deletedmom4548454 çok teşekkür ederim. Akşam eşim gelsin ya gece acile gideriz ya da yarın veririm kan 🥰
Bebegim0101 benito cnm gozunaydin cok sevindim gerceten gunlerdir bekliyordum senden bu haberi❤bu donemde neler yaptin acaba sayi sekansini sen soylemistin bana.Bana ozelden yazabilirmisnn lutfenn
benito Bebegim0101 evet çok şükür güzel haberleri aldım bugün. Sayı sekansını kullanmıştım, inanıyorum faydası oldu bence. Sormak istediğin bi şey olduğunda yazabilirsin 🥰