AysunUgur Babynative ben ilk testi yaptığımda çok tuhaf bi şekilde gözümün önünde elimi tutan bi erkek çocuk belirdi ve oğlum oluyor 💙
mtl3005 Babynative Benim de oğlum oluyor ama rüyamda kucağımda bi bebek gördüm erkek bebekmiş herkes öyle biliyomuş ama sadece ben kız olduğunu biliyomuşum kızmış bebek 😁
Brcnbysl Babynative kız istiyordum ama erkek hissettim hep hamile kaldığımı öğrendiğim andan itibaren ve erkek çıktı :)
Mervesmsek22 Babynative ben en başından beri hep erkek hissediyordum cinsiyeti 20. Haftaya kadar göstermeyince herkes kız dedi ama erkekmiş bencede içine doğuyor annenin 🥰
Cinarr123 Babynative bana başından beri hep erkek gibi geliyordu ve erkek 😁 ve başından beri ekşiden ziyade tatlı yedim hep 32+1 deyiz ekşi canım hiç istemiyor 🙊
Yerfistiklarininannesi Babynative valla ilkinde esim dr kapisinda bile erkek diyodu kiz dedim kiz çıktı simdide herkes erkek diyodu kontrole gideceğimiz gün kizdir dedim kiz çıktı bence annenin icine doguyo
Babynative haklisinesracim yok canım ya ben erkek istiyorum kız doğuyor içime ama olsun kızım olsun sağlıklı olsunlar da