Emine233 Merhaba anneler Bebeğinizin cinsiyetini ne zaman öğrendiniz Ben şu an 12 haftadayım Bulunduğum yerde doktor yok 2 saatlik yoka gidicem doktor için ona göre yarın mı gideyim diğer hafta mı
Ozge Emine233 12. Haftada cinsiyet genelde tahmin olarak söylenir. Net olarak 16da öğrenirsin. Bence normal kontrolünü ol bu ay
Ozum12 Emine233 ben 13 haftadayım tahmin bile yapmadı sende riske atma derim 16. Haftada falan git garanti olsun
asraca Ozge zaten sanırım max 14. haftada ikili tarama testi var dr ara sor ona göre git gitmişken cinsiyet sorarsınız 13 haftada yüzde 80 şuna benziyor dedi ama kesinlikle değişebilir 16 yı rn az bekleyeceğiz dedi bişey alma dedi
Emine233 Ozum12 o zaman bu hafta normal kontrole gideyim sonra 16da cinsiyet için giderim çok teşekkür ederim
Emine233 asraca ah keşke doktora sorma gibi bi imkanım olsa yanına gitmeden soramıyorum malesef. Sırf doktora ulaşabilmek için 2 saat yol gidicem doğunun zor şartları.. 1bucuk aydır gidemedim zaten
Ozum12 Emine233 öyle yapın zaten doktorlar ayda bir kere gelin diyorlar bu hafta hangi gün kontrole giderseniz bir dahaki ay nisanda o tarihte gidin netleşmiş olsun 🥰🐣
asraca Emine233 Allah yardımcınız olsun ozaman bir hafta daha bekleyin gidin tarama yapılır cinsiyet için 16 hafta net oluyor ama yüzde 80 belki görür ama ikili tarama için 14. hafta son sonra bakılmıyo
Didemardaa Emine233 ister istemez haycanlanıyoruz hevesleniyoruz ama net öprenmek için zamana ihtiyacımız oluyor rabbim gönlünüze göre versin sağ sağlim kucagınıza almayı nasip etsin :)