Novaa 35 yaş üstü veya ikili testi riskli çıkarsa özel sigorta karşılıyor diye birkaç yerde denk geldim ama emin olamadım. Bilen varsa ne yapmak lazım, doktor istek mi istiyor?
Basakcim Novaa özel sağlık Sigortası karşılamıyor diye biliyorum. En azından acıbadem Sigorta karşılamıyor
Basakcim Novaa özel sağlık Sigortası karşılamıyor diye biliyorum. En azından acıbadem Sigorta karşılamıyor
iremss Novaa risk olması durumunda sanrm karşılanıyor ama sormanz lazm doktor keyfi yaptrcaksnz karşılamıyor
Novaa Basakcim 35 yaş üstü veya ikili test riskli çıkarsa karşılayabiliyormuş. Buradan kullanan olduysa tam detaylarını merak ettim.
Novaa charlottececi İstanbul. Ümraniye’de 35 yaş üstü direk yapılır mı? Bir de hangi firmayla çalışıyorlar kendileri mi yapıyor. Bilginiz var mı? Ben bir an önce yani 11. hafta gibi yaptırmak istiyorum.
Novaa iremss Evet ben de öyle duydum. Sigorta firmasına sormadan biraz detay öğreneyim istedim. Bazen direk kestirip atıyorlar☺️
charlottececi Novaa riskli bir faktorunuz varsa direk yapiyolar sanirim. Sgk yeterli. Kendileri yapiyor. Ben ankarada yaptirdim gazide ☺️ Cinsiyet kromozomu da y cikmis zaten o raporda yazmiyo da gidip sorarsanız göremiyorsunuz. İkizlere hamile oldugum için yaptirdim ben de gazide ucret aliyolar da İstanbulda almiyolarmis burda cogu kez oyle okudum. ☺️
charlottececi muallimmmm tibbi genetik e basvurmalisiniz. Gidip gorusun bence. Randevu gerekiyor mu bilmiyorum ☺️