Azizinannesi2 Bebiscann kız kalkamam tabi ayda 15bin kazanacağım ki o borcu odeyeyim zaten ayda 10 bin kenara koysam yılda 120bin eder iki yılda 240eder bankaya ödeyene. Kadar köşeye atarım dedim kız birde eşimin maazi yüksek olsa acimamam çek derim ama 6 bin alıyor 10bin ödemem için üstüne 4bin daha koymam lazım peki ben bu 4bini nerden bulucam az para değil ki ben ne yiyecek ne icicem giymicem gezmicem çocuklar okula gitmicek kredi borcu odicez
Bebiscann Azizinannesi2 şimdi eskiden olaa kaynanan haklı, çocuklar küçükken ev al derdim, çünkü evler ucuzdu, ama simdi mümkün değil bacım haklısın sen, bide kaynanan niye karışıyor, çok istiyorsa para versin, boş konuşmasın
Ba_momss Azizinannesi2 ev mi almak istiyorsunuz da bacım şu fuzulev emin eve falan başvurun bı annemin arkadaşı emin ev den aldı ve taşındı cok az bı miktarı kalmıştı yada bitmiştir şu an bacım. Bizim otursugumuz ev kayinbabamlarin onlar almadan önceki kiracı da fuzul den almış oturuyo su an evde. Banka kredi faiz derken dediğin gibi çok fazla ödeme oluyo bı de odeyebiliceginin garantisi yok Allah korusun işten çıkar iş bulamaz 2.ek gelir lazım biraz bana göre kredi olayında ya
Azizinannesi2 Ba_momss tabiki öyle emin evime yazilalim dedik 4 yıl içinde çıktı çıktı çıkmazsa 4yilin sonunda verecek ve ben 4yio sonunda 500bin liralık ev bulabilecekmiyim sırf onun yüzüne kayıt olmadık ve ya 300bin yada 3500bine 40bin lira işletim ücreti kesiyorlar direk onun için yazılmadik
Azizinannesi2 Bebiscann aynen öyle verecek durumda yok her ay 4bin ve arkada daha bekar oğlu var ve oğlu evlenmek istese veremez bile ben o borçla ortada kalirim
Bebiscann Ba_momss buraya gelirken orayı halletmem gerekti kanka yapacak bişey yok iki yere de yetişemem bebeler var😁
Ba_momss Bebiscann ayyyyy aklına geldi mi bebelerin olduğu 🤣🤣kaç gün yedin bakayım orda 🤭 çok fena sinirliyim ya 😐
Ba_momss Bebiscann yav annem le diğer teyzem ortanca teyzeme gelmiş teyzem bana taksiyle 10 dkka neyse beni aradılar gel diye ki benim mal kocam beni nedenini anlamadığımız şekilde kiskaniyo kuzenimden gorumcemle bulamadık bısey düşünüyoruz anlamlandiramiyoruz hayir bebeyi de sadece 3 kere gördü nişanımızda asker gecesinde bide teyzemde bayram da oturup sohbeti bile yok yani düşün . Şimdi gitmesem tribe gircekler küscekler bide annem akşam bize gelecek ordan başka yerlere giderken gidiyosun gönderiyo falandiye söylüyo zaten annem devamli gitsem benim salağın tribi habire ariycak msj atcak falan bide şimdi durmuş bana şart koşuyor bu haftasonu okeye paintball bilardoya falan ben laflaniyorum laflanmayacagna söz ver artık dedi pislik eline koz geçti ya 🤣
Azizinannesi2 Ba_momss erkeklerin genel huyu o kendi taraflarina izin almadan gidip oradayken aradığında tamam canım ama senin taraf olduğu zaman niye gideceksin neden gideceksin ne yapacaksınız kim kim gelecek
Ba_momss Bebiscann yav git bebemiz var artık onun çocuğu var karısı var yani sorun ne cozemiyoruz sırf benim anne tarafım ozellikle bacı halam amcam Babannem giderim asla sesini çıkartmaz en büyük benim çünkü orda bu tarafta bu var ya adını bile duyunca bı şekli degisiyo malin
Ba_momss Azizinannesi2 ha içeriğini bilmiyorum bacım haklısın Allah yardımcın olsun çok zor ya kaynanan kayinbaban emekli ise krediyi onlar çekse ya iyilik edip bı
Bebiscann Azizinannesi2 aynen bacım zamanı değil şimdi inşallah bir gün en güzeli nasip olur sana😘😘❤️❤️
Ba_momss Azizinannesi2 he he neler neler ya çıldırttı pis kendi tarafına da hiç tereddütsüz izin veriyo uyuz pis bencil
Azizinannesi2 Bebiscann amin zaten Rabbim isterse nereden geldiği belirsiz olur faizle ev alana kadar almam daha iyi
Azizinannesi2 Ba_momss emekli değil çekseler bile arkada evlenmemiş oğlu var nasıl çeksin oda evleneceğim dese ortada kalırız