Ozdry
Herkese selamlar.🙋♀️ Cok sukur bende dogumumu yaptim 39+1 de. 28-8-2018 gece 02:56 da dunyaya geldi Ayazim. Dun sabah 5:30 sancilarim basladi ama okadar duzensizdiki yine o yalanci sancilardan sandim 10 dkkada bir 7 dkkada bir bazen 12-13 dkkada bir geliyodu. Aksam 4e 5 dogru duzene girmeye basladi 5 dakikada bir geliyodu hep her sanciyi ayakta karsiladim ve oturmak gercekten daha can acitiyodu. Aksam 6 ya dogru 3 dakikada bire dusunce esimi aradim artik hastaneye gidelim dedim. Zaten herseyim hazirdi cantami aldim ciktim evden. Hastaneye geldigimde artik
Sancilarim cok siddetli geliyodu hemen odaya alindim baktilar 4 cm acilma
Olmus bile doktor super boyle giderse cok rahat edersin dedi. Ben artik sancilara
Dayanamiyodum
Tabi epidural istedim hemen yaptilar artik cok rahattim. Her saat basi acilmam bi cm di. Hemsirem her geldiginde beni cok rahatlatti. Gece 3 e dogru dogumun gerveklesir dedi ve gercekten saat 2 bucuga dogru acilmam 8 cmden 10a cikti bi anda hemen
Doktorumu aradilar ben o
Sirada artik ikiniyodim ve hemen kafasi cikti :) ebem dur doktorunu beklicez dedi bes dakka
Icinde o geldi ve ben artik cok hazirdim tam uc ikinmada bebegimin sesini duydum ve dunyalar benim oldu. Okadar rahat kolay dogum yaptimki kendim bile hala inanamiyorum o sancilar bile cok tatliymis onu anladim. Allah herkesi bi avazda kurtarsin insallah. Benden bukadar 😌
tomurcukannesi
Rabbim hayırlı evlat etsin🙏🏻
Darısı başımaaa💙 haftalar azaldıkça insan heycanlanıyoo
NBanu
Ayyy süper ya Rabbim tüm isteyenlere böyle kolay hafif ve normal bir Doğum etsin inşallah sağlıkla❤️❤️