twobabymommas Bugün itibariyle 28+4 olduk, ilk gebeliğimde hiç böyle şeyler yaşamamıştım bu gebeliğim biraz farklı geçiyor.. 2-3 gündür kasılmalarım vardı bugün sabahtan beri bulantı ve kusma var tekrar başa sardık sanki bu haftalarda böyle olan var mı acaba🙄
superstar_00 twobabymommas benim haftam sizden geride 16+5′im bende de aynı durum oluştu birkaç gün içinde gecti
Pelinnn7 twobabymommas bende 24+1 im canım bu sabah benimde baş dönmemle mide bulantım oldu bazen vitamin eksikliğindende olabiliyor. Akşamda doğum sancısı belirtilerine bakmıştım internetten mide bulantısı falan yazıyordu sırt ağrın falan varsa internetten belirtilere bak biraz bekle doktoruna danış için rahat olsun en azından 🙏🏻
Nsnrsnr twobabymommas bu şikayetler bende de olmuştu ilk mide bulantısı ile başladı ve rahim kasılmaları rahimde baskı ve şiddetli ağrı şeklinde devam etti sonrasında sancilanmaya başladım erken doğum riskim var doktor yatmam gerektigini söyledi 3 hafta yattım bu hafta kontrolde riskim kalkmış ama tekrarlayabilir dedi
superstar_00 twobabymommas inşallah iyi olursunuz kendinize dikkat soğuk almayın soğuk alinca ilk mideye etki ediyor çünkü.
twobabymommas superstar_00 Çok teşekkür ederim doktorumla görüştük ishal olmadığı için açılmadan şüphelenmedi bağırsak enfeksiyonu olabilir dedi ilaç aldım daha iyiyim🙏🏻