Ogrtmn1234 Pipi fotoğrafi alıp pipi görüp cinsiyet değişen cinsiyet yanılması yaşayan var mı ultrason resimlerinizi atabilirmisiniz😂
haklisinesracim Ogrtmn1234 o gördüğün pipi ise değişmez kordonla pipiyi ayıramayan da doktorum demesin ya. Benim ilk kızımda 16. Haftada kordona pipi dedi doktor ben gördüm ve kız dedim çıktık oradan pembe bir battaniye almıştım. Anneme fotoğrafı attım annem aa pipi dedi ben de hayır doktor da öyle dedi ama kordon öyle pipi olmaz dedim 2 hafta sonra doktor da lafıma geldi 😄😄 şimdi yeniden hamileyim ben kız diyorum yine ama kayinvalidem ultrason fotoğrafında pipi gördüğüne ikna etmiş kendini
mlssrn Ogrtmn1234 12.haftada ikili testte erkek dedi doktor hayırlı olsun falan dedi😂 sonra 16.haftada kendi doktorum %99 kız dedi ama biz hala emin değiliz hangisi doğru
Pyrz_07 Ogrtmn1234 hangi doktorun ultrason cihazı iyiyse ona güvenin benim doktorum 15. Haftada kız dedi ama ultrason da bende gördüm bacak arası boştu inşallah değişmez haftaya randevumuz var 19 haftalık olucaz tekrar sorucam
NeseA Vallah can bana 19 haftada erkek dedi:) şimdi 23+4 haftalik gebeyim dahada gitmedim hastaneye yanılma var mı bilmem:) 3 çocuğum da bir kere söylendi hepsi doğru çıktı:) ben burda gordum yanılma😘
Ogrtmn1234 haklisinesracim ahahaa😂 ayy İnşallah benimkide kordondur doktor kesin demedi erkeğe benziyor dedi ama haftaya gideceğim tekrar. Bende gördüm ultrasonda bacak arasını ama doktor net birşey demedi.
Reyhan_rr haklisinesracim Merhaba lütfen benimde profilime bakaram fikrinizi söylermisiniz kizami benziyor erkeğemi?
Adaninannesi25 Ogrtmn1234 bizde de 10 ve 13. Haftalar da erkege benzetiyorum ama gene de siz kimseye söylemeyin dedi 😂 16 haftalıkken kız gibi sanki pipiye dair bir şey göremiyorum dedi doktorumuz 20. Hafta da organ tarama da kesinleşir dedi bilemiyorum inşallah kesinlesir bu kontrolümüz de 😂😂
haklisinesracim mammaaa33 canim 3 sene önceydi taşındık bu süreçte kim bilir nereye kaldırdım fotoğraflarını
nurhanim35 Bana 18.haftada %90 erkek dendi hatta ben de doktorum da usgde gördük. Bugün 21.haftam, başka bir doktor kız eminim dedi. Çok karmaşık hissediyorum 😅
mlssrn Ogrtmn1234 resimde pozisyonu uygun değil gözükmüyor 🥲bidaha da netleşmezse ve gözüküyor gibiyse paylaşırım sizinle 😘
Fatosada Bana da 13 ve 15. Haftada erkek dedi pipisinin resmini de verdi yanlış görmemiştir heralde değilmi😂 ilk resim 13 ikinci resim 15 haftalık https://resimyukle.io/g/qDDMrkuf29