charlottececi @Nezii @Gizemmmmmmkync insallah sorun yaşamazsınız, işlerinizi hemen halledersiniz 🙏🏻☺️
Kasev Nezii benim randevum bugündü ama geçen hafta cuma arayıp grev olduğunu çarşambaya ertelendiğini söyledi canım
Nezii Kasev Polikinlik kapalıymış canım evet. Beni aramadılar çalışıyor olabilir doktor ama ulaşamadım
Nezii Gizemmmmmmkync Tabi haber veririm canım ama bugün hiç açmadılar telefonu çalışmıyorlardır gibime geliypr
charlottececi Nezii ozel muayene parasi veriyorsun ya calisiyor olabilirler. Seker yukleme yaptirirsan onun hakkında da bilgi verir misin ☺️
Gizemmmmmmkync Nezii oh iyi canım bende yarın gideceğim ama aramadım aramama gerek yok herhalde çalışıyorlardır
Gizemmmmmmkync Nezii benim ki erhan hoca. Randevu saatimi sen unuttum aradım onu öğrenmek için açmadılar 🤦🏻♀️
Nezii Gizemmmmmmkync Açmıyor telefonları. Erhan hocayı bilmiyorum ama ücretli değilmi ? Ücretliler çalışıyor anladığım kadarıyla sadece polikinlik kapalı. Yarın ararlar senide
Gizemmmmmmkync Nezii canım sana bişey soracağım. Ben yarın gideceğim ücret ödemesi yapıyoruz ya diyelim ki 6 gün sonra yada 8 gün sonra tekrar gittiğimiz de yeni bir ücret daha ödüyor muyuz
Kasev Kızlarr poliklinikteki randevum yarın ve 26 haftalığız. Takibe alma konusunda haftadan sıkıntı yaparlar mı acaba bilginiz var mı
Kasev Gizemmmmmmkync randevuyu aldım da belli bi haftadan sonra almıyolar diye duydum. Sorun olmaz umarım
charlottececi Kasev randevu vermezlerdi heralde ya bakmayacak olsalar. 10 haftadan sonra almiyorlar diye biliyorum ama bir sey olmaz insallah ☺️