nurunhayali Kızlaar yardımınıza, bilgilerinize ihtiyacım vaar😟 sağ göğsüm taş gibi oldu süt çok az çıkıyor sanırım mastit oldum ne yapmalıyımm nasıl geçer? (Sıcak su torbası, masaj, elle sağım yollarını denedim)
Mucizecim nurunhayali benim abse yapmıştı ozeldeki ameliyat dedi sagolsun devlet hastanesi igne ve hap tedavisi yapti 24 tane iğne kullandım tamamen rtoparlamasi 3 ay sürdü ama sürekli sagdim ve emzirdim birde lahana yaprağı koy cok iyi geliyor
Freak nurunhayali ben nurunhayali canım ben 4 kere mastit oldum acile git doktor makinayla sağıp antibiyotik veriyor. Ondan sonra yapman gereken bebeği sürekli emzirmen.
Ozlemytsn Canm Bn mastı t ameliyat oldm hmn antiyotige başla tek çaren o sakin sıcak uygulama soğuk uygula süt içerdi peynirlrsmesin
nurunhayali Ozlemytsn ameliyat mı🥺o ortamdan korktukça yolum hep oraya çıkıyor 🤦🏻♀️ Hastanede hangi bölüme gitmek gerekiyor peki🤕
1999luanne nurunhayali evet kesi atıldı kapatilmadi apseyi boşaltın diyolar o yara hep açık pansumanla kapatıyoruz göğsüm yine şişiyo emziremiyorm sagamiyorm doktorlar bunu istiyor ama olmuyor dedikleri gibi işte acıyo ağrıyo bebeği almakda zorlanıyorum ve en kötüsüde bakıma muhtacim annem 1aydir kalıyor yanımda ne yemek yapabiliyorum ne ev işi ne kendimi doyurcak kdr sofra kurabiliyorm hiç bir şey yapamıyorum ya çok kötü bişey ve süreç çok uzun 20gun oldu doktor daha iyileşmene çok diyor apse bitmesine rağmen
1999luanne nurunhayali korkutmak istemem ama dün emzirme danışmanı dediki apse oluşumunu anlattı süt orda donuyomus bak sende az geliyor diyosn sanırım donmus donunca böyle ilerliyor ve birden ilerliyor hrmen bugün özele gidcek durumun varsa iyi bi doktor araştırıp hemen başla bir gün dahi çok önemli. 86mm çıktı benim apse 8cm girdi makasın ucu göğsüme
Mucizecim 1999luanne bende onun eşiğinden döndüm bir kaç kez şırınga ile boşaltıldı ve 24 tane iğne kullandım yanında da hap cok şükür ona gerek kalmadan atlattım
nurunhayali 1999luanne ayy Allahıım Rabbim şifa versin inşallah 🥺hangi bölüme gittiniz bunun için ya hiç bilgim yok.? Ben 20 gün evvel sezaryen oldum miniklerim küvezdeler emziremiyorum süt sağıp gönderiyordum dünden beri göğsüm sertleşti sağ tarafıma yatamıyorum işte😢 böyle anlatınca korktum ister istemez 😔
1999luanne Mucizecim ben emziremiyorm kesiden geliyor süt meme ucundan az geliyor ve meme ucumda ödem var benim 😔 süt geldikçede şişiyo boşaltıyoruz kesiden sonra. Sizin apse bitip süt gelince kahverengi kısmı sismedimi
Oguzmine Mastit olmaması için nr yapmamız gerekiyor peki Sütümüz fazlaysa emzirdikten sonra sağmamız mı gerekiyor
1999luanne nurunhayali genel cerraha gittim sagmaniza rağmen neden Mastit olduunuz anlamadım ya😑 iyi bitiremiyomusunuz sagarken
nurunhayali Kızlar dünden beri deneyimleyip faydasını gördüğüm bişeyi paylaşcam😊 dün instagramda bi ebe buldum ona sordum mastite napim diye. LAHANA YAPRAĞI önerdi. Eşime hemen aldırdım yapraklarını dolapta otuz dk bekletip göğse koyuyorsunuz soğukluğu gidene kadar bekletiyorsunuz. Anında etki etti bana doktora gitmeme gerek kalmadı 🙏🏼