AsilveAnnesii Elayfers ben de çok olmuştu dil yarası özellikle. Ben her gün gargara yapıyordum karbonatlı suyla öyle geçiyordu ama tekrarlıyordu malesef 32.haftadan sonra hiç olmadı şuan 37deyiz
Cnsl252525 Elayfers hormonların değişmesi vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor cnm Dr söyle bir ona göre bi redavi planı yapar
Elayfers AsilveAnnesii ben daha ilk üç ayın içindeyim 11 haftalık fakat iki haftadır sürekli üst damaklarım şişip yarılır gibi oluyo hemek yemek ölüm gibi 😓 geçmeyecek mi doğuma kadar acaba 😭
Irem2veysel AsilveAnnesii yaaa Allah razı olsun kaç gündür dilim kaniyo benimde korkuyordum bende neyim. Var diye
AsilveAnnesii Elayfers evet benim de öyle oluyordu diş etlerim şişiyoedu hatta ve dilimde yara çok çıkıyordu. Düzenli gargara ile minimuma indirmiştim, isterseniz hekime görünün hamilelikte ağız ve diş sorunları çok sık oluyormuş
Elayfers AsilveAnnesii ilaç kullanmak yok dedi kadın doğum uzmanım normal bunlar geçer diyor ağız sağlığını ihmal etme diyor paradontax diş macununu kullanıyorum tavsiye üzerine ama o da çok kötü tuzlu midemi bulandırıyo 😓
AsilveAnnesii Irem2veysel korkmayın çok normal gebelikte bu durumlar. İnşallah bir an önce geçer bebişler de sağlıkla gelir ♥️
Elayfers Cnsl252525 sanırım ek vitaminler 3 ayın sonunda veriliyormuş diye onu bekliyor yine soracağım gelecek randevumda su bile içerken rahatsız ediyo 😓
Adileeselvi Elayfers Benim hep oluyor canım hamilelik öncesi de hamilelikte de oluyor prildayn diye bir ilaç var adını netten tam olarak bak fırçalı bir ilaç onu sürüyorum yemekten önce uyuşturuyor rahatlatıyor birde karadut özü acayip iyi geliyor
Elayfers Adileeselvi çok teşekkür ederimm karadut özünü deneyeceğim evde vardı ilacı da sorayım eczaneye 🙏🏻
Irem2veysel AsilveAnnesii çok tşk ederim bu benim 2. Gebeliğim ilk gebeligimde hiç bu şekil yasamadim şuan 36 haftalık gebeyim bu şekilde oldu bilginiz için ayrıca teşekkür ederim 🥰
Aysgldurmus Demir eksikliği, b12 ve vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor. Hamileliğin başlarında bende çok yaşadım Demir vitamin ilaçlarına başlayınca hemen kesildi. Doktorunuza söyleyin başlatır geçer onlar