Melikek 35+3uz sıcaktan kavrulduk bu sene😣normalde de öyle çok üşüyen bi insanım ki ama simdi sanki termostatik bozulmuş diyorum esime😂😂
Zehrazara0765 Deletedmom434 benim kız ve hala kimse hamile olduğuma inanmıyor benimde göbeğim çok az var herhalde iç karnımız gerçekten geniş😂
Deletedmom434 Zehrazara0765 geniş demek ne haddimize 3+1 😂😂 4 kilo almışım birde sadece gören yeni hamileyim sanıyor
Kubraislekyay burcuozturk Hatay’da yaşayıp sıcağı sevmeyen biri olarak benim de doğumum Mart’a geliyor şimdiden beni sıcaklar basıyor ayaklarımın altı yanıyor iyiki son aylarımda değilim diyorum
Melikeznar deletedmom734 hayır yanlıs anlamadım kesinlikle😌hersey Allah’tan ben zaten hamile kalırsam kısa denk getirmek istiyorum allahın izniyle diye yazdım. Rabbim ne zaman verirse o zaman🙏🏻 Siz de sağlıkla alın bebeğinizi insaallah kucagınıza♥️
Ezgistn Allah nasip ederse Şubat sonuna denk geliyor bende sıcaklardan hiç hoşlanmıyorum. Çok aşırı terleyen bir insanım elim ayağım her daim su gibidir
Kubraislekyay Meow aynen Eylül geliyor diye herkes seviniyor ama bizim burda kasımda yağmur başlıyor aralık ocak kış geliyor mart nisan bitiyor keşke Eylül’den başlasa kış
Emy burcuozturk yandım yandım eylulde dogum cok haklısın bi daha asla yaza denk getirmem allahım vermedikçe
Deletedmom434 Zehrazara0765 amaan hep koca karı lafları😂 yok kız bebek erken gelirmiş öyle olurmuş bilmemneymiş
Zehrazara0765 Deletedmom434 aynen canım 😁 bende hamileliğimin başından beri 2 kilo aldım sadece iyi mi kötü mü bilmiyorum ama 😌
Deletedmom434 Zehrazara0765 bebişin kilosu iyiyse sıkıntı değil annesi kendine değil bebişe almışsın demektir
Zehrazara0765 Deletedmom434 inşallah bakalım birimde bu cuma detaylı ultrasonumuz var orda söylerler kilosunu falan herhalde
Flz Doğum Eylül’de ama nasıl geçti bu yaz bide bana sorun 😂😂 Hiç bukadar sıcakladıgımı terlediğimi bilmem 🤦🏻♀️ Günde kaç defa duş kaç defa çamaşır üst değiştirme püff🤷🏻♀️ Neyse az kaldı ama genelde çevreme diyorum ki yaza denk getirmeyin 🤗🤗 ( yumurtlamaya göre hesaplanabiliyo ya ) biz eşimle nasılsa olmuyo diye o ay hamile kaldıgımı ögrendim yani
Sulemrahkuzey Meow ay bende bende en çokta kar yağsın istiyorum doğumum şubatta olacak doğum yapıp odamın camından kar yağışını izlemek istiyorum 😂😂