Sefamervee Kızlar 32 haftalık gebeyim kilosuna 1689 gram dedi 30+4 iken 1400 gram di bir hafta geriden gidiyor zayıf denildi
seon90 Sefamervee canm evde el blendırın varsa içiöek hazırlamak için muz-süt-ceviz-badem karışımı hazırla iç.bide her akşam kabak çekirdeği ve boza içmeye çalış.bazı bebeklerin kilosu genetik oluyor ama dediklerimi dene canm
Sefamervee seon90 Ya doktora sordum ben oda dedi ki senin yemenle ilgisi yok plasentan biraz dar o yüzden dedi ama yinede söylediğinizi denerim
seon90 Sefamervee oğluma hamileyken doktorum kesen dar diyip dururdu kilosu iki hafta geriden gidiyor ama boyu bir hafta önden gidiyor falan derdi canımı sıkardı.sonra hiç düşünmemeye başladıö çünkü bende eşimde zayıfız.sonra 37+6 da doğdu oğlum 3100 kilo olarak doğdu ve ben 2500 falan bekliodum doktorun yağtığı ölçümlere göre.yani belli olmuyor sağlıklı gelsinler 2500 üzeri doğsunlar inşallah
Villanelle Benim de 31+6 iken biri 1773gr, biri 1513 gr idi. Birinde gelişim geriliği var ama çok da üzülmüyorum. Haftamız iyi çok şükür, erken doğum olsa da yaşar zaten