adaa09 bu forumun %80i ayni endiseler icindedir. Ama korkmayin kendinizi rahatlatin, cunku kalp durmasi olayinin haftasi yok maalesef, dogurana kadar her an olabilir.. o stresle kendinizi de bebeginizi de uzmeyin 🌸 sizinle kalacaksa ne olursa olsun kalir zaten. Ben ilk gebeligimi 12. Haftada kalp durmasi sebebiyle kaybettigimde genetik test yaptirmistim kan pihtilasmasi cikmisti, o yuzden bu gebeligimde kan sulandirici hap ve igne kullandim, bir sorun ciktigi icin amniyosentez karari alindi ve kan sulandiricilarimin kesilmesi gerektigi soylendi cok korkmustum ama bir sey olursa diye.. Su an 2 haftadir kullanmiyorum kan sulandiricilarimi ve bu iki haftada 3 kere doktor kontrolunden gectim hala kalbi atiyor.. yani diyecegim o ki, gercekten sizinle kalmayi seciyorsa ne olursa olsun kalir ama gidecekse siz ne kadar endise ederseniz edin tutamazsiniz, hep sizinle kalacakmis gibi hamileliginizin tadini cikarin sizin kaygi seviyeniz bebeginizi sizden daha cok etkiler mutlulugunuz da ayni sekilde🌸 Allah saglikli dogumlar nasip etsin saglicakla kavusun bebeginize insallah 🤲🏻