Mucizeannesi28 Busra_05 tamam canım bnde 6 ci haftada çok yavaş duydum hani Allah’ıma çok şükür bı hafta sonra gittimizde düzelmişti
Busra_05 Mucizeannesi28 ne güzel canım sende korku olmadı mı peki yani doktorun az bişey duyuldugun da ne dedi sana
Cananyildiz Busra_05 canım galiba sana daha önce yazmıştım hatırlayamadım tam ama 7+1de gittim ben sanki kalbi yavaş atıyor gibiydi Hatta ben korktum Ama sorun olsa Doktorum söylerdi dedim 8 hafta da gittiğimde tam duydum
Busra_05 FKHA haftaya başka doktora gidicem canım Bende öyle düşünüyorum küçük olduğu için diye ama doktoru bir görsen bana dedi ki duymam lazim di çok yavaş atıyor ileri günlerde takip edicez bakicaz sağlıklı gebelik mi değil mi diye diyor
Busra_05 Cananyildiz karnimdan baktığında yolk kesesini gördü bende kalp atışı için vajinal dan bakın dedim sonra vajinal dan bakti
Mucizeannesi28 Busra_05 Olmaz mı bn ilk haftakarda bı de riskli gebelik di sürekli doktor a gittim çok panik biriyim dir Allah’ım o günleri tekrar yaşatmasın mahvoldum
Hamideekoc Busra_05 canım hiç sıkma canını ben 6.haftada gittim kese var ama boştu 7.haftada duydum gördüm bebeği sabırlı ol üzme kendini
Hamideekoc Busra_05 o doktorun boş konuşması önceki gebeliğimde aynı haftada doktor kese boş bakalım dolacakmı falan dedi o kadar moralim bozulmuştu stres olmuştum ki bunda sadece 2 hafta sonra gel bebeğe bakalım dedi başka doktorada muayene ol mutlaka