DenzRya 9 gün öldü iğne atiliyorum kızlar büyük ihtimalle bu hafta içi opu olur artık diye düşünüyorum. Bu aşama olan varmı birbirimize destek olalım.
2022bebeki DenzRya Ben de pazartesi ya da Sali olacağım inşallah bugünkü muayene sonrasi belli olacak :)
DenzRya 2022bebeki yaa benimde ptesi günü belli olucak. Kaç tane yumurta oldu canm yaz bana da olurmu ne zaman opu olcakmis
2022bebeki DenzRya yazarim tabi inşallah her sey yolunda gider:) beni en cok bu durum kaygilandiriyor döllenme kaliteli yumurta olucak mi falan inşallah korkularm gerçekleşmez 🤲
DenzRya 2022bebeki böyle kaygilanan bir tek ben değilim demekki. Acaba döllenme olcakmi yumurtalar kaliteli mi bir soru işareti
2022bebeki DenzRya Evet ama şunu biliyoruz ki kaliteyi ölçen cihaz teknoloji hala gelişmedi :) biz elimizden geleni yapalim inşallah sonucu güzel olsun. ❤️
DenzRya 2022bebeki ayy hadi bakalım kaç yumurta toplandi canm soledilermi birde nasıl birşey aciyormu
DenzRya 2022bebeki canm yakın arkadaşlarımla tüp bebek sürecinde olan tabi 3 kişiyiz grubumuz var gelsene sende link atayim
2022bebeki DenzRya hata veriyor canim maalesef katilamadim. Hayir cok hafif bir agrim oldu kasiklarimda ama geçti . Çok güzel uyudum rüya bile gördüm anestezi etkisiyle haha :) yumurta gelişimini sonra söyleyin ben de meraktym bekliyorm😍
DenzRya 2022bebeki kaç yumurta topladıklarını yarın mi ogrenceksin ay çok heyecanlı harika birşey yaa